De Dock: all-in-one oplossing voor kabels

Dock: de all-in-one oplossing voor je kabels

Liggen jouw kabels ook altijd door elkaar? Dan is dit Kickstarter-project misschien wel iets voor jou. De Dock is een groot blok waar twee USB-poorten in zitten, een draadloze oplader en de mogelijkheid om je Apple Watch op te laden.

De Dock

Je herkent het vast wel: allemaal kabels op je nachtkastje of op een andere plek waar je je kabels bewaard. Daar is nu een oplossing voor: de Dock. Het is een groot blok dat je op je nachtkastje kunt zetten. Er zitten onder andere USB-poorten en een oplader voor je Apple Watch in.

In het blok vind je een draadloze oplader voor je iPhone, twee USB-poorten waarmee je bijvoorbeeld je iPad of AirPods kunt opladen. Ook is er de mogelijkheid om je Apple Watch op te laden. Hiervoor moet je echter wel de huidige oplader van je Apple Watch inbouwen in het dock. Hierdoor kun je hem dus minder makkelijk ergens anders gebruiken.

De draadloze oplader kun je ook uit de Dock halen om hem mee te nemen en als powerbank te gebruiken. Hiervoor heb je wel een USB-C kabel nodig. Wanneer je de powerbank terugplaatst in de Dock wordt deze automatisch opgeladen zodat je de volgende keer weer een opgeladen powerbank mee kunt nemen.

De Dock: all-in-one oplossing voor kabels

Nog steeds kabels
Door de USB-poorten aan de zijkant van de Dock ben je nog niet helemaal van alle kabels af. Want wanneer je bijvoorbeeld je iPad op wil laden, heb je nog steeds een kabel nodig. Wanneer je deze kabels niet gebruikt, kun je ze wel makkelijk op te ruimen in de lade die aan de zijkant verborgen zit. Hier kun je bijvoorbeeld ook extra bandjes van je Apple Watch in stoppen.

De Dock: all-in-one oplossing voor kabels

De Dock kun je op dit moment vinden op Kickstarter waar ThanoTech, het bedrijf achter de Dock genoeg geld probeert op te halen om het product te gaan maken. Wanneer je geld in wil leggen, moet je wel aardig in de buidel tasten. Het kost namelijk $150 (ongeveer €121) om in juli 2018 waarschijnlijk de Dock thuisgestuurd te krijgen. Wanneer je minder dan $150 inlegt, ontvang je een t-shirt, muts of pet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2018, 17:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen draadloos opladen, kickstarter, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.