Een uitgelekte fabrieksvideo van de iPhone SE.

Laat deze gelekte video de iPhone SE in de verpakking zien?

Een video zou een iPhone SE in de verpakking laten zien in een fabriek van Foxconn, de plaats waar de iPhone geproduceerd zou worden. Denk jij dat de video geloofwaardig is?
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Een uitgelekte fabrieksvideo van de iPhone SE.

Een video die rechtstreeks uit een fabriek van Foxconn zou komen laat de 4-inch iPhone SE zien. De grote vraag is natuurlijk hoe geloofwaardig het filmpje is, maar het uiterlijk sluit in ieder geval goed aan op de meeste geruchten rondom de iPhone SE.

In de video van Made In China Gadget kun je zien hoe iemand een gouden iPhone SE rechtstreeks uit de verpakking haalt. Zelfs het folie zit al over het scherm heen, wat aangeeft dat het toestel klaar is om naar de winkel te gaan.

iPhone SE, klein broertje van de iPhone 6

Zoals eerdere geruchten ook al deden vermoeden, lijkt de iPhone SE in deze video erg op een iPhone 6. Afgeronde randen, een vergrendelknop aan de zijkant en smalle langwerpige volumeknoppen. De gelekte iPhone heeft nog wel de beruchte camerabult die Apple naar verluidt in de iPhone 7 achterwege laat.

Dit soort gelekte fabrieksvideo’s moet je altijd met een flinke korrel zout nemen. Het is lastig om te achterhalen of het filmpje betrouwbaar is, of dat iemand simpelweg een mockup van de iPhone SE gemaakt heeft op basis van geruchten. Op 21 maart krijgen we hier antwoord op. Dan zou Apple een evenement organiseren waarin de iPhone SE samen met de iPad Air 3 gepresenteerd wordt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 maart 2016, 10:33
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone SE

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.