Scherm iPhone SE (of iPhone 5se)

‘Eerste foto’s iPhone SE opgedoken’

Op internet zouden de eerste foto's circuleren van de iPhone SE (of iPhone 5se). Foto's laten de schermpanelen zonder 3D Touch-functies zien.

Of het toestel nou de iPhone 5se of de iPhone SE gaat heten, is nog niet helemaal zeker. Maar de website Nowhereelse beweert in ieder geval wel dat ze de eerste foto’s bemachtigd hebben. Het 4-inch grote toestel was nog niet eerder uitgelekt op foto’s, wat de afgelopen dagen al bij sommige bloggers en twitteraars argwaan wekte.

Scherm iPhone SE (of iPhone 5se)
De foto’s zijn volgens de website afkomstig van een bron die in het verleden betrouwbaar is gebleken. Ze tonen de schermpanelen van de kleinere nieuwe iPhone.

iPhone SE versus iPhone 6s

Op de vergelijkende foto zou ook te zien moeten zijn dat de 3D Touch-technologie niet aanwezig is bij de iPhone SE, terwijl dat bij de iPhone 6s wel het geval is. Deze plekken zijn op de foto aangegeven in geel.

De afgelopen dagen circuleerden ook geruchten dat het evenement van 15 maart zou zijn opgeschoven naar 22 maart. De bron daarvan was nogal onbekend, dus daar hechten we niet te veel waarde aan.

iPhone SE gelekte foto van scherm

iPhone SE gelekte foto van scherm

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 februari 2016, 13:57
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone SE

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.