‘Eerste foto’s iPhone SE opgedoken’

Op internet zouden de eerste foto's circuleren van de iPhone SE (of iPhone 5se). Foto's laten de schermpanelen zonder 3D Touch-functies zien.

Of het toestel nou de iPhone 5se of de iPhone SE gaat heten, is nog niet helemaal zeker. Maar de website Nowhereelse beweert in ieder geval wel dat ze de eerste foto’s bemachtigd hebben. Het 4-inch grote toestel was nog niet eerder uitgelekt op foto’s, wat de afgelopen dagen al bij sommige bloggers en twitteraars argwaan wekte.


Scherm iPhone SE (of iPhone 5se)
De foto’s zijn volgens de website afkomstig van een bron die in het verleden betrouwbaar is gebleken. Ze tonen de schermpanelen van de kleinere nieuwe iPhone.

Bekijk ook

iPhone SE: het complete overzicht

Alles wat je wilt weten over de iPhone SE. Ontdek specs en functies, vind goede deals en de beste prijs voor een iPhone SE. Ook het laatste nieuws, tips en meer.

iPhone SE versus iPhone 6s

Op de vergelijkende foto zou ook te zien moeten zijn dat de 3D Touch-technologie niet aanwezig is bij de iPhone SE, terwijl dat bij de iPhone 6s wel het geval is. Deze plekken zijn op de foto aangegeven in geel.

De afgelopen dagen circuleerden ook geruchten dat het evenement van 15 maart zou zijn opgeschoven naar 22 maart. De bron daarvan was nogal onbekend, dus daar hechten we niet te veel waarde aan.

iPhone SE gelekte foto van scherm

iPhone SE gelekte foto van scherm

iPhone SE

De iPhone SE is de voordeligste iPhone in het assortiment van Apple. Dankzij het traditionele design met thuisknop is dit een geliefd model voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en snelle iPhone. De nieuwste versie is de iPhone SE 2022. In totaal zijn er drie generaties van de iPhone SE verschenen en in 2024 verwachten we weer een nieuw model.

iPhone SE

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.