Knutseltip: maak een gehaakt hoesje voor je AirPods

Door een AirPods-hoesje te haken heb je een leuk zelfgemaakt cadeau, dat echt uniek is. Met de voorbeelden in dit artikel krijg je inspiratie voor je volgende haakproject.

Haken is misschien niet voor iedereen een leuke hobby, maar mocht je nog op zoek zijn naar een klein knutselprojectje, dan zijn deze AirPods-hoesjes zeker een idee. Misschien had je in onze iCulture Gift Guide al de siliconen AirPods-hoesjes gezien, die ook best leuk zijn om weg te geven. Maar het nadeel is dat ze er allemaal gelijk uitzien. Met deze gehaakte AirPods-hoesjes heb je iets wat niemand anders heeft.


Vooral in Zuid-Korea blijken de AirPods-hoesjes een populair fenomeen te zijn, met sleutelhangers en andere accessoires voor je draadloze oordopjes. Je kunt ze aanschaffen bij verschillende knutselaars op Instagram en KakaoTalk. De meeste kosten rond de 15-20 euro, maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan.

Gehaakte AirPods-hoesjes

Let erop dat je onderaan een gat maakt zodat je nog steeds de Lightning-kabel kan aansluiten. Voorbeelden van Instagram-accounts die ze aanbieden zijn sweet.opia, so_jak en __lancelin. Mocht je nog geen AirPods hebben, dan kun je ze ook gebruiken voor een snoepdoosje of doosje tandfloss. Op de doe-het-zelfsite Etsy vind je ook talloze voorbeelden van AirPods-hoesjes, maar die zien er vaak wat minder speels uit. Zo zagen we hoesjes van leer en van hout, met Louis Vuitton-logo of simpele uitvoeringen van siliconenrubber.

Vind je de voorbeelden hierboven nog steeds wat te veel werk, dan kun je ook kiezen voor een simpel model zoals deze. Maar dan heb je natuurlijk nog wel de AirPods zelf nodig. Alles over AirPods kopen vind je in onderstaand overzicht!

https://www.iculture.nl/apple-accessoires/airpods/kopen/

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.