iculture-peilt
iCulture Peilt
iCulture: Peilt

iCulture peilt: wat is jouw favoriete Apple-product van 2018?

Het jaar komt al bijna ten einde en Apple heeft in 2018 heel veel verschillende producten uitgebracht. Wat is jouw favoriete Apple-product van 2018? Stem in onze poll!

Apple heeft in 2018 meer dan tien verschillende producten uitgebracht. Met de HomePod (in een aantal landen) is Apple zelfs een nieuwe productcategorie gestart. Maar vergeet ook niet de iPad 2018, de nieuwe MacBook Pro en de Apple Watch Series 4. Er is genoeg om uit te kiezen en wij zijn daarom benieuwd wat jouw favoriete Apple-product van 2018 is.

iCulture peilt: favoriete product van 2018

Apple begon al vroeg in 2018 met de iPad 2018, een goedkopere iPad die vooral voor het onderwijs van pas komt. Voor het eerst kon je de Apple Pencil gebruiken op een ander model dan de iPad Pro. In de zomer kwam Apple nog met de vernieuwde MacBook Pro die een deel van het toetsenbordprobleem oplost. In september volgde Apple met de iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR en Apple Watch Series 4, gevolgd nog door de iPad Pro 2018. Als kers op de taart verscheen nog de nieuwe MacBook Air 2018 en de Mac mini 2018, twee producten die al jarenlang niet meer bijgewerkt waren.

Poll niet zichtbaar? Invullen kan ook hier.

De AirPower is één van de grote afwezigen in dit rijtje. Oorspronkelijk had Apple’s oplaadmat in 2018 moeten verschijnen, samen met nieuwe AirPods. Helaas is de AirPower nog in geen velden of wegen te bekennen. De AirPods 2 verschijnen vermoedelijk ergens begin 2019 met onder andere de nieuwe draadloze oplaadcase. Wanneer de AirPower precies het levenslicht ziet, is nog steeds afwachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2018, 13:00
Categorie Apple
Onderwerp iculture peilt
17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.