Dock voor AirPods

Maak een 3D-geprinte dock voor je AirPods-doosje

Maak zelf een dock voor je AirPods met een 3D-printer. Het 3D-project is gratis te downloaden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

“Met een 3D-printer kun je alles máaaken!” De bekende slogan van LEGO is anno 2016 net zo goed van toepassing op 3D-printers. Heb je zo’n hip setje AirPods gekocht, dan wil je ze misschien op een makkelijke manier opladen. Heel veel docks zijn geschikt om het doosje van de AirPods op te laden, maar je kunt er ook eentje op maat maken met de 3D-printer.

Dock voor AirPods

Dock voor AirPods-doosje

Met het 3D-project kun je zelf aan de slag, op voorwaarde dat je thuis een 3D-pringer hebt staan. Vervolgens kun je de AirPods in hun doosje uitstallen op de tafel. Zo kun je makkelijker bij je oordopjes.

Je kunt het 3D-project downloaden onder de Creative Commons Attribution-licensie, dus wil je ermee aan de slag gaan, dan moet je wel credits geven aan de bedenker, jimbojsb. Je moet zelf zorgen voor een Lightning-kabel, maar die krijg je al bij de AirPods geleverd.

Het wachten is op accessoiremakers die inspelen op het idee. Maar je hebt daar natuurlijk wel een setje AirPods voor nodig en daar is lastig aan te komen. Op Marktplaats vragen veel mensen al meer dan 200 euro en in de online Apple Store moet je rekening houden met een levertijd van 6 weken. Twijfel je nog, dan kun je ons uitgebreide AirPods-review lezen, waarin we antwoord geven op bijna alle vragen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 december 2016, 11:46
Categorie Accessoires
Onderwerpen airpods, dock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.