iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 21 december 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 21 december 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag bereiden we ons alvast voor op de kerst, want we zetten de beste apps voor een kerstdiner op een rij. Ook brengen we je alles bij over de Nest-accessoires en heeft de iPhone 8 mogelijk codenaam Ferrari. En als je thuis AirPorts hebt staan, dan kun je deze nu bijwerken naar de nieuwste versies. En waarom geeft Apple toch zo weinig aandacht aan de Mac? Wij leggen het haarfijn voor je uit. Snapchat-beginnelingen kunnen ook bij ons terecht, want we leggen je uit hoe je filters, lenzen en emoji in Snapchat gebruikt. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

  • Instagram heeft kerststickers toegevoegd. Ook kun je nu je locatie en het weerbericht op een post zetten. En wil je je Instagram Story opslaan, dan kan dat nu ook.

iCulture Deals

Meer vandaag

Infuse 5 voor de Apple TV en iOS.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • RollerCoaster Tycoon® Touch™ (gratis, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - RollerCoaster Tycoon Touch heeft nu een winterevenement met extra attracties.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De dj-app djay Pro is er nu ook voor de iPhone.
  • Infuse 6 (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Infuse 5.1 laat je nu snel zoeken en 3D Touch gebruiken.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 december 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.