Day One 2 voor de iPhone met nieuwe functies.

Download Day One 2 nu gratis vanuit de Apple Store-app

De populaire dagboek-app Day One 2 is tijdelijk gratis te downloaden via de Apple Store-app. Als je wilt weten hoe dit werkt, ben je bij dit artikel aan het juiste adres.

Day One 2 voor de iPhone met nieuwe functies.

Apple heeft weer een cadeautje verstopt in hun Apple Store-app. Om mensen aan te moedigen regelmatig een kijkje te nemen in hun digitale winkel, worden er vaak apps aangeboden voor nop. Deze keer is dat de mooie dagboek-app Day One 2. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je deze app gratis op je iDevice installeert.

Als je de Day One 2-app (link) handmatig opzoekt in de App Store zul je zien dat de dagboek-app nog steeds €4,99 kost. Je zult daarom de Apple Store-app moeten gebruiken om de app via een omweggetje gratis te downloaden. Daar zul je zien dat de actie geldig is tot 1 mei 2016.

Day One 2 is nog een relatief nieuwe app, die in februari 2016 verscheen. Zoals de naam al doet vermoeden is het de opvolger van de Day One-app, een populair dagboek dat je kunt gebruiken om je leven vast te leggen aan de hand van foto’s, tekst en video’s. Nieuw is de mogelijkheid om meerdere dagboeken aan te maken, bijvoorbeeld voor je werk en privé. In het onderstaande artikel kun je meer lezen over de nieuwe functies van Day One 2.

Naast de iOS-app van Day One 2 is het dagboek ook op de Mac beschikbaar. Deze app kun je voor €29,99 uit de Mac App Store halen.

Day One 2 gratis downloaden met de Apple Store-app

Als je Day One 2 gratis wilt downloaden, heb je de Apple Store-app nodig. Volg onderstaande stappen en voor je het weet kun je beginnen in je digitale dagboek.

Day One 2 is gratis te downloaden op deze manier. Day One 2 is gratis te downloaden via de Apple Store-app.

  1. Zorg ervoor dat je de Apple Store-app (link) geïnstalleerd hebt.
  2. Open de app en ga naar het Uitgelicht-tabblad. Scroll vervolgens naar beneden.
  3. Onder de siliconenhoesjes voor de iPhone 6s zul je een klein blokje zien staan met het Day One 2-logo. Tik op de downloadknop.
  4. Er verschijnt nu een nieuw scherm, hier moet je de groene balk met ‘Download nu gratis’ aantikken om de App Store te openen.
  5. De app verwijst je nu automatisch door naar de App Store en heeft de promocode voor Day One 2 al ingevuld.
  6. De app begint nu met downloaden.

Ook Belgische gebruikers kunnen op deze manier de app gratis downloaden. Alleen als je in de buurt van de Duitse grens woont moet je even controleren of de juiste (Nederlandse of Belgische) Apple Store in beeld verschijnt om van de actie gebruik te maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 maart 2016, 12:08
Categorie Apps
Onderwerpen apple store, dagboek

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.