Archief voor 'dagboek'

shutterstock_241682110

Dit zijn de beste apps om een reisdagboek bij te houden

Een reisdagboek bijhouden op je iPhone en iPad doe je met deze handige dagboekapps, zoals Polarsteps, Journi en Esplorio. Of je nu lange reisverslagen wilt schrijven of vooral foto's op een kaart wil zetten: er zit altijd iets voor jou bij.

Dagboek-app Nederlands

Alles over de Dagboek-app op je iPhone

Apple een eigen Dagboek-app op de iPhone, waarmee je je belevenissen en gedachten kunt vastleggen. Deze app is standaard op je iPhone aanwezig en geeft je suggesties om aan je mentale en fysieke gezondheid te werken. Dit zijn de belangrijkste functies van de Dagboek-app op de iPhone!

iCulture.nl afbeelding met logo

Dagboekenapp Day One overgenomen door Automattic

De populaire dagboekenapp Day One is in andere handen gekomen. De nieuwe eigenaar is Automattic, bekend van het WordPress.com-platform. Met Day One heb je een privéplek waar je je gedachten kwijt kunt.

iCulture.nl afbeelding met logo

Maak een muzikaal dagboek met de Cove-app

Je gevoelens uiten kan lastig zijn, maar met Cove moet het een stuk makkelijker worden om een dagboek te maken dat je aan kunt vullen met muziek en tekst.

iCulture.nl afbeelding met logo

Moodnotes is de nieuwe app van de Monument Valley-studio

Moodnotes is de nieuwe app van UsTwo de makers van Monument Valley. Moodnotes is echter geen game, maar een combinatie van een dagboek en een logboek om je stemmingen in bij te houden. Zat jij hier op te wachten?