Catalyst Case AirPods lichtgevend

De Catalyst Case voor AirPods is lichtgevend en waterproof

Met de lichtgevende Catalyst Case bescherm je je AirPods en kun je ze makkelijker terugvinden in het donker.

We hebben eerder al eens geschreven over een gekleurd hoesje voor je AirPods, de PodPocket. Daarmee bescherm je het doosje tegen krassen en kun je je AirPods vastklikken aan een rugzak. Maar wat ons betreft had de PodPocket één nadeel: bij het schuren tegen andere rugzakken kan het doosje open gaan, waardoor je kans hebt dat je je AirPods verliest. De Catalyst Case voor de AirPods pakt het anders aan met een lichtgevend, waterdicht hoesje.

Catalyst Case AirPods lichtgevend

Catalyst Case voor AirPods

Deze nieuwe hoesjes zijn water- en stootbestendig en gemaakt van siliconenrubber. Er zit een opening aan de onderkant om je Lightning-kabel aan te sluiten. De lichtgevende versie is handig voor mensen die ‘s nachts vaak liggen de grabbelen naar hun AirPods om in bed nog naar muziek of een podcast te luisteren. Je kunt ook kiezen voor zwart, groen, paars, blauw of onopvallend wit.

Catalyst Case AirPods blauw

De fabrikant levert een karabijnhaak mee om de AirPods te bevestigen aan je tas. Dankzij de waterbestendigheid hoef je je dan niet druk te maken over een regenbuitje en zelfs ermee zwemmen is een optie, want de hoes is tot 1 meter waterdicht. Toch vinden we het niet zo’n goed idee om de AirPods aan de buitenkant van je tas te hangen, tenzij je er erg snel vanaf wilt.

De Catalyst Case is voor $30 in pre-order te bestellen (excl. verzendkosten) en komt in mei naar je toe. Er zijn inmiddels nog veel meer accessoires voor de AirPods verschenen, bijvoorbeeld deze stickers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2017, 11:55
Categorie Accessoires
Onderwerp airpods
Device AirPods

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.