iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: ANWB Onderweg, 112 App, Vaulteq, Gorillaz en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de beste apps die op onze website zijn besproken, zoals ANWB Onderweg, 112 App, Vaulteq en Gorillaz app.

App Gemist logoDe rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

ANWB Onderweg

Een geheel nieuw design en verbeterde functies. Deze week verscheen een grote update voor ANWB Onderweg, de app van de ANWB voor de auto. Maar maken alle vernieuwingen dit een must-have voor de autobestuurder? Je leest het in onze uitgebreide review van ANWB Onderweg. Check ook ons interview over de keuzes die bij de ontwikkeling van de app zijn gemaakt.

112 App

De nieuwe (onofficiële) 112 App geeft niet automatisch je locatie door aan de hulpdiensten, maar kan het wel eenvoudiger maken om je locatie door te geven als de hulpdiensten daar om vragen. Zodra je vanuit de app opdracht geeft om 112 bellen krijg je met een pushbericht je huidige locatie te zien. Hoe het werkt lees je in ons artikel over 112 App.

Vaulteq

Deze week ging de nieuwe wachtwoordenbeheerder Vaulteq van start. In tegenstelling tot populaire alternatieven slaat het Nederlandse Vaulteq je wachtwoorden ook in Nederland op. Mede dankzij strikte Nederlandse wetgeving ben je daardoor beter beschermd. Lees ons artikel over Vaulteq.

Pixure

Voor liefhebbers van Pixel Art die zelf aan de slag willen met dit kunstzinnige genre is er de nieuwe app Pixure. Daarmee kun je zelf ‘from scratch’ iets creëren of tover je een bestaande foto om in strakke pixel art. Kortom, voor ieder wat wils. Lees er meer over in ons artikel over Pixure.

Fokke & Sukke Schoolagenda

Voor de (jonge) fans van de strips van Fokke & Sukke was er al de papieren schoolagenda. Sinds deze week is deze schoolagenda er ook als digitale variant in de vorm van een app. Die heeft daarnaast nog wat andere handige functies, zoals het importeren van je rooster en weergeven van je cijfers. Lees ons artikel over Fokke & Sukke Schoolagenda.

Gorillaz

Binnenkort verschijnt het nieuwe album ‘Humanz’ van Gorillaz. Met een nieuwe app kun je op 28 april wereldwijd luisteren naar dit nieuwe album. Daarnaast kun je via augumented reality alvast kennismaken met het nieuwe album en de bandleden. Lees ons artikel over Gorillaz.

iCulture

Nadat we vorige week al een grote update voor de iCulture app uitbrachten, hebben we deze week nog iets bijzonders toegevoegd. Op iDevices met iOS 10.3 en hoger kun je nu wisselen tussen ons standaard app-icoon en een strak nieuw zwart alternatief. Check ons artikel over iCulture app voor alle vernieuwingen.

Pathé-app

Pathé heeft het met de laatste update voor hun app een stuk eenvoudiger gemaakt om kaartjes voor vrienden te reserveren. Dankzij de nieuwe vriendenlijst hoef je niet langer het nummer voor Unlimited-kaarten in te voeren. Die kun je ook gebruiken voor vrienden zonder Unlimited-kaart. Hoe het werkt lees je in ons artikel over Pathé-app.

SNS & RegioBank

Klanten van SNS & RegioBank konden al met hun vingerafdruk (Touch ID) inloggen op de bankenapps, maar deze week zijn de mogelijkheden voor Touch ID nog eens uitgebreid. Hierdoor kun je onder meer betalingen goedkeuren en iDEAL-aankopen doen met je vingerafdruk. Lees ons artikel over SNS & RegioBank.

Dropbox Paper

Dropbox’s eigen tekstverwerker is sinds januari voor iedereen beschikbaar. Deze week verscheen de nieuwste update, die een aantal belangrijke vernieuwingen brengt. De app werkt nu ook in het Nederlands en laat je daarnaast offline aan documenten werken. Lees ons artikel over Dropbox Paper.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2017, 13:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.