Podpockets

PodPocket beschermt je AirPods tegen krassen

Met PodPockets bescherm je je AirPods tegen krassen. Bovendien zit er een oogje aan om de AirPods aan je rugtas te hangen.

Heb je AirPods, dan ben je er natuurlijk zuinig op. Onhandig is dat ze in een glibberig afgerond doosje zitten, die je nergens aan kunt vastmaken. De bedenkers van de PodPockets hebben daar nu iets op gevonden: een rubberen hoesje met bevestiging voor je rugtas of broekriem.

PodPockets voor AirPods

PodPocket voor AirPods

In onze AirPods-review noemden we ze Apple’s beste product van 2016. En hoewel ze na een paar maanden gebruik nog steeds niet gekrast zijn, zijn we er toch voorzichtig mee. De PodPockets beschermen alleen het onderste gedeelte van de AirPods met een dikke laag siliconenrubber. Het hoesje zit zo strak (en is antislip) waardoor je AirPods er niet uit floepen. Aan de onderkant zit een opening om de AirPods op te laden, zodat je ze niet steeds uit de hoes hoeft te halen.

Podpocket kleuren

Het lusje aan de zijkant is geschikt om er een sleutelring of andere bevestiging aan vast te maken, zodat je de AirPods kunt laten bungelen aan je rugzak of broekriem. In het openbaar vervoer is dat misschien een minder goed idee in verband met kans op diefstal, maar als je ‘s ochtends alleen met de tas naar de auto loopt en vervolgens nog maar een paar meter naar kantoor hoeft te lopen kan er weinig misgaan.

Nadeel van het hoesje is dat de AirPods dikker worden, waardoor ze minder prettig in je skinny jeans zitten en door het stroeve oppervlak prop je ze ook niet zo snel in je zak.

PodPocket

Je betaalt $20 voor een PodPocket en daar komt nog $10 aan internationale verzendkosten bovenop, dus ze zijn helaas wel aan de prijs. Je kunt kiezen uit rood, donkerblauw en donkergrijs.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 maart 2017, 18:39
Categorie Accessoires
Onderwerp airpods

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.