Calendars 5 is de nieuwe gratis App van de Week

Calendars 5 is de nieuwe gratis App van de Week. Dat wil zeggen dat je deze geavanceerde agenda- en herinneringen-app een week lang helemaal gratis kunt downloaden. De app is beschikbaar voor de iPhone en iPad.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Calendars 5-appicoon.De nieuwe gratis App van de Week heeft alles te maken met productiviteit. Het is namelijk Readdle’s Calendars 5 die je de komende week gratis en voor niks kunt downloaden. Deze app is meer dan een simpele agenda, want het is ook meteen een taakmanager. De app houdt je met pushberichten op de hoogte van alle afspraken en herinneringen die komen gaan.

Calendars 5 is een geavanceerde agenda-app

Calendars 5 werkt met verschillende soorten agenda’s, zoals je Google- of iCloud-agenda. De app heeft verschillende weergaven zodat je altijd het totaalplaatje voor je neus hebt. Net als veel andere agenda-apps maakt Calendars 5 gebruik van verschillende kleuren, zodat je precies weet wat er op de planning staat. Het bijzondere aan Calendars 5 is dat je gewone mensentaal kunt gebruiken om dingen in te plannen, zodat je niet lang na hoeft te denken.

Naast een agenda-app hou je met Calendars 5 ook je todo’s in de gaten. Het voordeel is dat de herinneringen uit de standaard Herinneringen-app overgezet worden in Calendars 5, zodat je niet dubbel werk hoeft te verrichten. Deze herinneringen worden ook in de agenda geplaatst, zodat je ze meteen in een handig overzicht te zien krijgt. De app heeft ook een widget in het Berichtencentrum, zodat je vanuit daar kunt zien wat je voor vandaag gepland hebt.

Normaal gesproken kost Calendars 5 €6,99, maar je kunt hem nu dus een week lang gratis downloaden. De app bevat geen in-app aankopen, waardoor je hem dus helemaal gratis kunt blijven gebruiken. De app werkt zowel op de iPhone als iPad, maar er is geen versie voor de Mac of Apple Watch.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2016, 12:00
Categorie Apps
Onderwerpen agenda, app van de week, herinneringen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.