Reacties voor: Belgische Buienradar-app helemaal vernieuwd met fris design voor iOS

Buienradar België heeft een volledig nieuw design gekregen. De app is daardoor in één lijn met de Nederlandse versie met verschillende soorten radarbeelden. Ook werkt de app met 3D Touch en de Apple Watch.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Ik heb Buienradar gelijk aan de kant geschoven toen RTL eigenaar werd van deze app. Wat eerst een fijne app was werd een commercieel gedrocht. Ben inmiddels geruime tijd een tevreden gebruiker van Weeronline Plus. Strakke vormgeving en veel zelf te configureren. Kost eenmalig €2,99 maar dan zeker geen irritante reclame meer!

  2. Ik vind dat groene zo lelijk. Waarom niet als Regenmelding een Maps achtergrond.

  3. @Joren: Helemaal mee eens!

  4. Buienrader vind ik verschrikkelijk. Helemaal geen fris design maar foeilelijk groen. En irritante reclame. Zoals hier al gezegd is: neem weeronline pro. Dat heeft pas een fris design, prima radar en geen reclame.

  5. Ik ben wel heel aangenaam verrast door de app. Ik vond die vroeger heel lelijk, maar nu vind ik die al een heel stuk beter. Ik ga hem alvast gebruiken.

  6. Opstarten van de app op een iPhone 4S duurt 25 seconden. Inzoomen op huidige locatie moet gepauzeerd worden omwille van te trage screen updates… De “oude” app was misschien minder mooi maar deed wel wat hij moest doen: snel op mijn locatie voor de volgende uren tonen of er regen kwam.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.