Buienradar voor de iPhone.

Zijmenu als sneeuw voor de zon verdwenen bij Buienradar-app

Buienradar heeft de app voorzien van een nieuw uiterlijk, waardoor het navigeren een stuk eenvoudiger moet worden. Zo heeft het zijmenu plaats gemaakt voor vijf grote knoppen onderaan het scherm.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Buienradar voor de iPhone.
Buienradar (link) voor de iPhone en iPad is voorzien van een nieuw uiterlijk. Het zijmenu is als sneeuw voor de zon verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor vijf grote knoppen onderaan het scherm. Door de nieuwe navigatie hoef je niet langer te swipen tussen verschillende onderdelen, maar kun je deze simpelweg bekijken door op één van de knoppen onderaan het scherm te tikken.

Weeroverzichten met vijf knoppen in Buienradar

Het beginscherm van de Buienradar-app staat nog steeds in het teken van de kenmerkende radarbeelden. Je kunt hier kiezen hoeveel uur je vooruit wil kijken, terwijl je ook kunt kiezen uit de verschillende soorten radarbeelden, zoals de standaard buienradar, zonradar of onweerradar. Door verder op deze pagina te scrollen bekijk je overige weerinformatie op je huidige locatie, zoals het weerbericht voor de komende 24 uur

Buienradar met nieuw menu op de iPhone. Buienradar heeft nieuwe opties voor de radar.

Andere pagina’s in de app laten je een 14-daagse weersvoorspelling zien, zowel in grafiek- als in lijstvorm. Buienradar is al enige jaren in handen van RTL Nederland en dat is in de nieuwe app terug te zien in de vorm van de weerberichten van het RTL Nieuws. Deze weerberichten zijn namelijk gebundeld onder het kopje Video’s, terwijl de laatste plekken in de menubalk gereserveerd zijn voor Alerts en Over Buienradar.

Buienradar met 14-daagse voorspelling op de iPhone. Buienradar met apart tabblad voor video's op de iPhone.

Verder is de widget in het Berichtencentrum opgefrist en stel je favoriete locaties in, zodat je het weerbericht snel bij de hand hebt. De Buienradar-app is nog steeds helemaal gratis te downloaden, maar met een in-app aankoop van €1,99 kun je de advertenties een jaar lang uitschakelen. Buienradar is ook beschikbaar voor de Apple Watch, maar die versie heeft geen verdere veranderingen gekregen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2016, 15:58
Categorie Apps
Onderwerp buienradar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.