Betere ouders dankzij iPhone 5s, zegt Apple in nieuwe reclamespot

Apple heeft het reclamespotje 'Parenthood' uitgebracht, dat laat zien hoe je met de iPhone 5s allerlei gezondheidsapps en dingen in huis kunt regelen.

apple iphone reclamespotApple heeft een nieuw reclamefilmpje voor de iPhone uitgebracht. In ‘Parenthood’ staan ouders centraal, die dankzij de iPhone allerlei handigs voor hun kinderen kunnen doen. Je bent een superpapa als je voor de kids een babyfoon, tandenborstel of thermometer in huis haalt. En je bent een supermama als je met de iPhone een zoekgeraakte hond weer kunt terugvinden of de lampen kunt uitdoen, zonder op te staan.

Maar ja, met al die handige spullen in huis heb je als zoon nooit meer een goed excuus om je wiskundehuiswerk niet te hoeven doen. Het reclamespotje laat ons ongemerkt al warmlopen voor Apple’s volgende plannen: de introductie van HomeKit en HealthKit, waar ontwikkelaars nu volop mee aan de slag zijn.

De iPhone 5s staat centraal in het spotje: dit is het toestel waarmee je alle gezinsactiviteiten regelt. En je kunt er ook nog leuke monsters mee maken. Parenthood toont apps en accessoires van externe aanbieders, bijvoorbeeld filmen in de natuur met een waterdichte case. Het vorige reclamespotje van Apple met de naam ‘Powerful’ liet zien hoe je de iPhone kunt gebruiken om te sporten en te fitnessen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juni 2014, 8:18
Categorie Apple
Onderwerpen healthkit, homekit, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.