Basketbal spelen in Facebook Messenger

Speel basketbal in de Facebook Messenger-app

In Facebook Messenger kun je nu een basketbalspelletje spelen met vrienden. Het heeft te maken met March Madness, het basketbalfestijn in de VS.

Facebook heeft een basketbalspel verstopt in Facebook Messenger. Je speelt het met vrienden door elkaar een basketbal-emoji te sturen. Zodra dat is gelukt druk je op de basketbal-emoji om te beginnen. Je wordt doorgestuurd naar een wit scherm waarop alleen een bal en een eenvoudig basketbalnetje te zien is. Met je vingers geef je de bal een zwiep.

Basketbal spelen in Facebook Messenger

Basketbal in Facebook Messenger

Lukt het om de bal door het net te gooien, dan krijg je blije emoji te zien, zoals handjes, een duimpje of gespierde biceps. Het lijkt erg simpel, maar er zit ook nog variatie in. Lukt het je namelijk om 10 keer achter elkaar in het net te gooien, dan gaat het net zijwaarts bewegen waardoor het net iets moeilijker wordt. Ons lukte het niet om vervolgens nog eens 10 rake worpen te doen Lukt jou dat wel, dan zul je zien dat het net nog veel sneller gaat bewegen.

Leuk om op de vrijdagmiddag je tijd te verdoen. Het basketbal-spelletje heeft te maken met March Madness, de gekte rond Amerikaans basketbal. Eerder bouwde Facebook al een mini-schaakspel in de Messenger-app, dat je nog steeds kunt spelen door @FBChess in te tikken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2016, 11:45
Categorie Apps
Onderwerpen basketball, facebook, messenger

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.