Koppel externe apps aan WhatsApp, zo werkt het.

WhatsApp geeft meer controle over opslaan van media

WhatsApp heeft handige nieuwe functies, zoals aangeven of je media wilt bewaren en sneller reageren binnen de app, door meldingen omlaag te trekken.

WhatsApp heeft een update uitgebracht, die een paar handige nieuwe toevoegingen bevat. Je kunt in de app nu sneller reageren door meldingen naar beneden te vegen. Ook kun je in het contactinformatiescherm en het groepsinformatiescherm nu voor een specifieke chat aangeven of je ontvangen media wilt bewaren. Schakel je het uit, dan kan je dat behoorlijk wat opslagruimte schelen.

Een niet-genoemde toevoeging in de app, die niettemin erg handig is, is dat je meer controle hebt over het exporteren van chats.

Koppel externe apps aan WhatsApp, zo werkt het.

Maar daarmee zijn we nog maar op de helft van de nieuwe functies, want WhatsApp kan ook gemiste gesprekken in de chat weergeven, zodat je die niet meer over het hoofd ziet. Nog wat anders: je kunt nu vanuit andere apps PDF-bestanden delen met WhatsApp. Dat is de tegenhanger van een andere functie, die kortgeleden al aan de app werd toegevoegd. Daarbij ging het om delen van PDF-bestanden met vrienden binnen de app. Helaas gaat het alleen om PDF-bestanden en worden andere bestandsformaten zoals Word of ZIP nog niet ondersteund.

Tipgever Dennis, bedankt!

Revisiegeschiedenis:

  • 2016 - 18 maart: Artikel aangevuld met niet-genoemde functie, nl meer controle over het exporteren van chats.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2016, 12:40
Categorie Apps
Onderwerp whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.