Gerucht: ‘Apple Watch Series 6 komt niet in september’

De bekende geruchtenlekker L0vetodream beweert dat er in september geen aankondiging komt voor de Apple Watch. We zullen iets langer moeten wachten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple Watch Series 6 release niet in september

Meestal kondigt Apple een nieuwe Apple Watch aan tijdens een evenement in september, maar dat gaat dit jaar niet gebeuren. Het is onzeker of er überhaupt een (digitaal) event komt en door de coronacrisis kan alles opschuiven naar een latere datum. Dat geldt niet alleen voor de iPhone, maar ook voor andere producten. Volgens L0vetodream hoeven we deze week nog geen Apple Watch Series 6 te verwachten. Vorige maand beweerde collega-geruchtenlekker Jon Prosser nog dat de nieuwe Apple Watch via een persbericht in de tweede week van september zal worden aangekondige. Een virtueel iPhone-event zou dan later volgen, in oktober. Maar als het aan L0vetodream ligt komt de Apple Watch nog niet deze maand.


Het sluit aan bij beweringen van de Japanse site Mac Otakara dat Apple de iPhone 12 en de Apple Watch Series 6 gelijktijdig gaat aankondigen tijdens een evenement in de tweede helft van oktober. Prosser verwacht ook een iPhone-event in oktober, maar zou wat de Apple Watch betreft een fout kunnen hebben gemaakt. Het zou voor het eerst zijn als Apple in september geen nieuwe producten aankondigt. De afgelopen jaren zijn de iPhone en de Apple Watch altijd in september onthuld en lagen ze nog dezelfde maand of een paar weken later in de winkel.

Twee Apple Watch modellen in 2020
Zou de 4G-versie dit jaar naar Nederland en België komen?

Er wordt gesproken over twee nieuwe modellen van de Apple Watch, waaronder een opvolger van de Series 3. Daarnaast zou Apple van plan zijn om een vernieuwde iPad Air met bijna randloos scherm aan te kondigen, een kleinere HomePod, AirTags en de AirPods Studio, een eigen hoofdtelefoon als tegenhanger van de Beats.

Bekijk onze vooruitblik over de Apple Watch in 2020 om te weten wat we zoal kunnen verwachten.

Bekijk ook

Vooruitblik: wat brengt de Apple Watch in 2020?

Apple zou niet één, maar twee nieuwe Apple Watches uit willen brengen. Eén daarvan is de nieuwe Apple Watch Series 6. In deze vooruitblik kijken we naar de verwachtingen van de Apple Watch in 2020.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.