‘Apple Watch Series 3 nog dit najaar beschikbaar, geproduceerd door Quanta’

We hebben er nog maar weinig concreets over gehoord, maar de Apple Watch Series 3 komt volgens de meest recente berichten nog in het najaar van 2017 op de markt. Ook de producent zou bekend zijn.

Apple Watch met nieuwe bandjes voor zomer 2017.

Iedereen kijkt reikhalzend uit naar de nieuwe iPhones dit najaar, maar er lijkt toch nog meer in het verschiet te liggen. Hoewel we nog weinig concreets gehoord hebben, ziet het er naar uit dat later dit jaar nog een Apple Watch Series 3 beschikbaar komt. Dit model zou geproduceerd worden door Quanta Computer, zo meldt Economic Daily News.

‘Apple Watch Series 3 in najaar 2017’

Quanta is de enige producent van de Apple Watch Series 2 en zou voor de nieuwe aankomende Apple Watch Series 3 ook de enige partij zijn. Als gevolg van de productie van deze Apple Watch Series 3, profiteert het bedrijf van een sterke tweede helft van 2017. Door de komst van de Apple Watch Series 3 verwachten ze winst te maken.

Het bericht over de positieve cijfers van Quanta suggereert dat de Apple Watch Series 3 nog dit najaar beschikbaar komt. Dit komt ook overeen met eerdere berichten over de Apple Watch Series 3 in het najaar van 2017. Ook toen werd gesproken over Quanta Computer als de enige producent van dit nieuwe model. De oudere modellen zouden ook nog steeds verkrijgbaar blijven, maar deze worden geproduceerd door Compal.

Bekijk ook

'Apple Watch Series 3 komt najaar 2017, vorige generatie blijft verkrijgbaar'

De Apple Watch Series 3 komt in het najaar van 2017 en de vorige generatie blijft daarbij ook op de markt, zeggen bronnen.

De Apple Watch Series 3 zou dan tegelijkertijd met de iPhone 8, iPhone 7s en iPhone 7s Plus beschikbaar komen en tijdens een evenement in september aangekondigd worden. Vorig jaar gebeurde hetzelfde, toen Apple samen met de iPhone 7 en iPhone 7 Plus de Apple Watch Series 2 aankondigde.

Qua specificaties en functies lijkt het erop dat de Apple Watch Series 3 de focus legt op meer sport- en gezondheidsfuncties. Ook wordt er een betere batterijverwacht en is er ook wel eens gesproken over de komst van een mobiele internetverbinding, zodat je geen iPhone meer nodig hebt. In onderstaand artikel lees je meer over onze verwachtingen van de Apple Watch Series 3.

Bekijk ook

Dit kunnen we verwachten van de Apple Watch Series 3

De Apple Watch 3 belooft meer algemene gezondheidsfuncties, meer samenwerking met externe accessoires en sensoren. Heeft het zin om erop te wachten? We zetten de verwachtingen rondom de Apple Watch 3 voor je op een rijtje.

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3 is de derde generatie Apple Watch, die van najaar 2017 tot najaar 2022 verkrijgbaar was bij Apple. Dit model bleef lange tijd in het assortiment als budgetmodel van Apple. Tegenwoordig heeft Apple hiervoor de Apple Watch SE verschenen als goedkoper model in de line-up. Wat zijn de belangrijkste functies en verbeteringen bij dit model? En wat is een betere keuze als je nu een Apple Watch wilt kopen? Je leest het in dit overzicht!

Apple Watch Series 3

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.