‘Apple Watch Series 3 komt najaar 2017, vorige generatie blijft verkrijgbaar’

De Apple Watch Series 3 komt in het najaar van 2017 en de vorige generatie blijft daarbij ook op de markt, zeggen bronnen.

Twijfel je of je een Apple Watch Series 2 zult kopen, of wacht je liever tot de derde generatie op de markt komt? Voor twijfelaars is het slim om rekening te houden met de geruchten die ons via DigiTimes bereiken. Zij beweren dat Apple in het najaar van 2017 een nieuwe Apple Watch Series 3 gaat uitbrengen en daarnaast de vorige generatie blijft verkopen. Het zou betekenen dat je dit najaar ook weer kunt kiezen uit twee generaties.


Apple Watch Series 3 geruchten

Apple Watch Series 3 in najaar 2017

De geruchten van DigiTimes zijn afkomstig uit de toeleveringsketen. Ze beweren dat Quanta het nieuwe model gaat maken, zoals nu ook al gebeurt. Daarnaast gaat Apple het bedrijf Compal Electronics inschakelen voor het fabriceren van eerdere generaties. Compal is een van de grootste fabrikanten van notebooks en is sinds kort ook meer bezig met wearables en Internet of Things-apparaten. Ze hebben recent hun productiefaciliteiten aangepast om meer ‘smart devices’ te kunnen maken.

Volgens geruchten krijgt de Apple Watch Series 3 geen ander uiterlijk. De nadruk zal liggen op een verbeterde performance en batterijduur. Apple zou ook werken aan een ingebouwde sim, maar wij vinden het ongeloofwaardig dat het apparaatje een simkaartslot krijgt. Wel is het mogelijk dat Apple de sim als een kleine chip op het moederbord van de Apple Watch aanbrengt. Je hebt dan geen gekoppelde iPhone meer nodig om informatie van internet te halen.

Bekijk ook

Waarom een Apple Watch Series 3 met aparte simkaart niet logisch is

De Apple Watch Series 3 zou volgens een analist mobiel internet krijgen dankzij een eigen simkaart. Maar een Apple Watch met simkaartslot is onwaarschijnlijk, ook omdat er een betere oplossing is.

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3 is de derde generatie Apple Watch, die van najaar 2017 tot najaar 2022 verkrijgbaar was bij Apple. Dit model bleef lange tijd in het assortiment als budgetmodel van Apple. Tegenwoordig heeft Apple hiervoor de Apple Watch SE verschenen als goedkoper model in de line-up. Wat zijn de belangrijkste functies en verbeteringen bij dit model? En wat is een betere keuze als je nu een Apple Watch wilt kopen? Je leest het in dit overzicht!

Apple Watch Series 3

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.