Infuse 5.5 voor iOS maakt je filmcollectie overzichtelijker

Infuse 5.5 is er! Deze update bevat een nieuwe bibliotheek, automatische filters, betere zoekfunctie en collecties, zodat de app weer gelijkloopt met de Apple TV.

Firecore heeft deze zomer hard gewerkt aan een nieuwe versie van Infuse, die je vanaf vandaag kunt downloaden. Hiermee loopt de iOS-app weer gelijk met de Apple TV-versie, die eerder al werd uitgebreid met nieuwe functies. Je vindt in de app een compleet vernieuwde bibliotheek, kunt bladeren met slimme filters en maakt collecties aan.


Infuse 5.5 update

Infuse 5.5 update

De belangrijkste toevoeging in Infuse 5.5 is de compleet vernieuwde bibliotheek. Vorig jaar introduceerde Firecore een nieuwe Library op de Apple TV, die nu ook op iOS te gebruiken is. Je kunt makkelijker bladeren, zoeken en content ontdekken. Items worden automatisch gegroepeerd in categorieën. En je weet altijd wat je hierna moet kijken, want de Up Next-lijst staat prominent bovenaan het scherm.

Smart Filters en Collecties
Bladeren werkt ook makkelijker dankzij de Smart Filters. Deze worden automatisch gemaakt in je Library, waarna je kunt zoeken op genre, waardering, releasedatum en leeftijdsbeoordeling. Zo vind je sneller films uit de jaren negentig of actiefilms.

Infuse 5.5 Collecties

Wil je alle Rocky- of Bond-films overzichtelijk bij elkaar zien, dan kan dat met de nieuwe functie Collections. Daarmee kun je films die deel uitmaken van een collectie samenvoegen tot een lijst. Je kunt daardoor sneller vinden wat je zoekt. Er zitten nog veel meer dingen in, zoals snel zoeken op basis van metadata, een verbeterde donkere modus en andere kleine verbeteringen en bugfixes. Een complete lijst kun je online bekijken.

Infuse 5.5 AirPlay

In de voorlaatste update 5.4.5 voegde Firecore nog een leuke verbetering toe. Tijdens het gebruik van AirPlay en Chromecast krijg je een nieuw scherm met filmcover en belangrijke data te zien, terwijl je aan het streamen bent.

Informatie

Laatst bijgewerkt
25 juli 2017 om 18:04
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.