Muziek en podcasts luisteren via AirPods op een Apple Watch

Reacties voor: Apple: ‘Drie jaar gewerkt om Apple Watch naar Android te brengen’

Apple zegt drie jaar bezig te zijn geweest om de Apple Watch geschikt te maken voor Android. Uiteindelijk werd het idee geschrapt

Reacties: 1 reacties

  1. Volgens mij was het oorspronkelijke doel van de groene en blauwe tekstballonnen gewoon het uit elkaar houden van berichten die via de provider (SMS, toen nog best extreem duur) werden verstuurd, en berichten die via het internet (gratis als je van je eigen WiFI gebruik maakte) verstuurd werden.
    Best handig dus.
    Apple kan er in principe natuurlijk niet zo veel aan doen dat groene ballonnen bij mensen tot ‘schaamte’ leidt.

    Ik zou het persoonlijk handig vinden om met één berichten app af te kunnen, dus kom maar door met RCS. Althans, zo lang het maar niet mogelijk is dat bedrijven als FB (Meta) en Google mijn data via een omweg kunnen verzamelen. Ik heb niet voor niets Whatsapp van mijn tel gegooid.

    Reageer op Max Laadvermogen

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.