Apple Event september 2016

Apple verstuurt uitnodigingen voor iPhone-evenement 7 september

Apple heeft de uitnodigingen de deur uit gedaan voor het aankomende iPhone-evenement. Op woensdag 7 september 2016 om 19:00 uur Nederlandse tijd zal de nieuwe iPhone worden onthuld.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple Event iPhone 2016
Het is zover, Apple heeft de media uitgenodigd voor het aankomende iPhone-evenement. Op woensdag 7 september 2016 om 19:00 Nederlandse tijd houdt Apple een media-evenement waar we de nieuwe iPhone kunnen verwachten. Het evenement vindt plaats in het Bill Graham Civic Auditorium in San Francisco. Het is de eerste grote productaankondiging na WWDC en we verwachten naast de iPhone 7 nog flink wat andere interessante aankondigingen.

Apple-event op 7 september

Update 19:30 uur: inmiddels staat ook de speciale pagina live op de Apple-website. Dit is de pagina waar je op 7 september het event live kunt streamen via je iPhone, iPad, iPod touch, Mac of pc. Meer daarover lees je verderop.

Wil je het evenement in je agenda zetten? Facebook-gebruikers kunnen het event eenvoudig aan hun agenda toe te voegen via onze Facebook-pagina, waar je kunt klikken op Geïnteresseerd of Gaat.

Siri-grappen over het Apple-evenement

Hé Siri, wat gebeurt er op 7 september?

Niet alleen wij wachten vol ongeduld wat Apple gaat aankondigen, ook Siri is al helemaal in de stemming. De virtuele assistent geeft grappige antwoorden. Het is onderhand traditie geworden dat Siri inspeelt op actuele gebeurtenissen. Nu 7 september vaststaat in de agenda wil Siri er ook nog wel wat over kwijt. Als je zegt “See you on the seventh” (de uitnodigingstekst van dit jaar) of in het Nederlands “Tot de zevende”, dan zal Siri op meerdere manieren leuk uit de hoek komen:

Siri-grappen over het Apple-evenement

Wat kun je van iCulture verwachten?

apple keynoteBij iCulture volgen we alle ontwikkelingen uiteraard op de voet. Alles over de nieuwe iPhone, Apple Watch en andere nieuwe producten vind je op de site terug in uitgebreide artikelen zodra het nieuws bekendgemaakt wordt. Zo houden we je op de hoogte van alle onderwerpen die tijdens de presentatie langskomen en je kunt meteen meepraten met andere iCulture-lezers in de reacties onder de artikelen. Ben je niet thuis of in de buurt van een computer? Via ons Twitter-account @iCulture doen we ook verslag van al het belangrijke nieuws.

Livestream op 7 september

Apple zal naar alle waarschijnlijkheid ook een livestream beschikbaar stellen van het evenement. Voor de vierde generatie Apple TV heeft Apple een speciale Apple Events-app uitgebracht waarop je live naar presentaties kunt kijken. Verder kun je het event waarschijnlijk live meekijken via je iPhone, iPad, computer (Mac of Windows 10 met Edge) of tweede en derde generatie Apple TV. Zodra er een bevestiging is dat het evenement via een livestream te zien zal zijn, werken we dit bericht bij.

Dit kun je verder verwachten

De laatste maanden is er al veel geschreven en gesproken over de nieuwe iPhone 7, maar het zal nu niet lang meer duren voordat het nieuwe toestel officieel uit de doeken gedaan wordt. Volgens geruchten lijkt de iPhone 7 qua uiterlijk sterk op de iPhone 6s, terwijl de koptelefoonaansluiting verdwijnt en de gewone fysieke homeknop plaats zou maken voor een drukgevoelige homeknop. Net als voorgaande jaren zou het gaan om twee modellen: een iPhone 7 van 4,7-inch en een iPhone 7 Plus van 5,5-inch.

Maar er is voor Apple nog meer om te bespreken. Zo zullen we waarschijnlijk nog wat nieuwe iOS 10-functies te horen krijgen en wordt ook bekend wat de officiële releasedatum van iOS 10 wordt.

Naast de iPhone zal vermoedelijk ook de Apple Watch voorbij komen. De Apple Watch 2 krijgt volgens geruchten een eigen GPS-chip, betere batterij en een snellere processor. Daarnaast zal Apple waarschijnlijk ook watchOS 3 bespreken en bekendmaken wanneer deze nieuwe versie voor huidige Apple Watch-eigenaren beschikbaar komt. Ook tvOS 10 en macOS Sierra staan nog op de planning. De nieuwe MacBooks worden nog niet verwacht.

Onze complete verwachtingen voor dit aanstaande iPhone-evenement kun je lezen in onderstaand artikel.

Afbeeldingen Siri via iDownloadblog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2016, 19:22
Categorie Apple
Onderwerpen apple event, apple watch series 2, event, iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.