tim-cook-ipad-event

Komt dat zien! Apple Special Event-app nu beschikbaar voor de Apple TV

Apple heeft de Apple Special Event-app beschikbaar gesteld voor de Apple TV, zodat je op 21 maart de keynote kunt kijken op het tv-scherm.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft een speciale app uitgebracht, waarmee je op de vierde generatie Apple TV de aanstaande keynote kunt kijken. Het is ruim op tijd voor 21 maart, als Apple vermoedelijk de iPhone SE en kleinere iPad Pro gaat aankondigen.

Apple Event-app voor de Apple TV met verschillende events.

Apple Events via losse app

We wisten al dat Apple nog iets zou moeten verzinnen om de keynote ook op de nieuwste Apple TV zichtbaar te maken. Op oudere generaties Apple TV was er altijd een speciaal kanaal voor het kijken van de keynotes. De los verkrijgbare app is te downloaden door te zoeken naar ‘event’. De app is 6,7MB groot.

De nieuwe app verschijnt niet automatisch op het homescreen van de Apple TV. Je moet er handmatig naar zoeken. Na installatie kun je de opnames van eerdere evenementen terugkijken. Op 21 maart 2016 kun je echter aanschuiven om live aankondigingen te kijken via een livestream. In de app is aangegeven op welk tijdstip het begint, namelijk 18:00 uur.

Apple TV-app voor Apple Events met event voor maart 2016.

Kanaal op oudere Apple TV’s

Op de oudere Apple TV’s is het vertrouwde kanaal voor de livestreams inmiddels ook te zien. Start het kanaal maandagavond iets voor 18:00 uur en je hoeft geen moment te missen. Je kan ook de livestream kijken via allerlei andere apparaten zoals een Mac, Windows-pc, iPhone of iPad, zoals uitgelegd in ons aparte artikel hieronder.

iPad event Apple TV detail

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 maart 2016, 11:46
Categorie Apple
Onderwerpen apple tv, keynote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.