Apple Den Haag

Nederlandse Apple Stores heropenen vandaag hun deuren

Maar wel met nieuwe regels
De Nederlandse Apple Stores gaan op 10 juni weer open, na een lange sluiting vanwege het coronavirus. Wel gelden er nieuwe regels om veilig te kunnen winkelen.

Sinds midden maart zijn de Apple Stores wereldwijd gesloten, als reactie op de situatie rond het coronavirus. Nu de regels in veel landen langzaamaan versoepeld worden, opent ook Apple weer stapje voor stapje haar deuren. De afgelopen weken werden al meerdere Apple Stores in Europa heropend en nu zijn ook de Nederlandse winkels aan de beurt, zo bevestigt Apple aan iCulture. De winkel in Brussel ging op 4 juni al weer open.

Apple Stores in Nederland heropend na coronasluiting

Op woensdag 10 juni gaan de winkels in Amsterdam, Den Haag en Haarlem weer open voor het winkelend publiek. Je kan daar dus weer terecht voor het ophalen van je nieuwe iPhone, het aanschaffen van een accessoire of bespreken van een MacBook reparatie. Technische ondersteuning zal het belangrijkste zijn nu de winkels weer open zijn. Today at Apple-sessies zijn er voorlopig nog niet. Apple neemt wel enkele belangrijke voorzorgsmaatregelen zodat alles zo veilig mogelijk kan.

Om te beginnen zijn de openingstijden beperkt. De winkel in Amsterdam is dagelijks geopend vanaf 11:00 tot 18:00, in Haarlem is de winkel elke dag geopend van 12:00 tot 17:00. Wil je naar de Apple Store in Den Haag? Dan kan je daar doordeweeks terecht van 11:00 tot 18:00 en in het weekend van 12:00 tot 17:00. Bovendien gelden er binnen de winkels regels om voldoende afstand te houden. Om dit te kunnen waarborgen, mogen er maar een beperkt aantal mensen tegelijkertijd in de winkel aanwezig zijn. Bij drukte kan het dus zijn dat je bij de deur moet wachten. Bovendien is een mond- en neuskapje verplicht. Heb je dit niet, dan kan je deze ook van een medewerker krijgen. Apple adviseert nog altijd om online een bestelling te doen.

Apple Stores: nieuwe regels omtrent corona.

Alles over de Nederlandse Apple Stores lees je in ons overzicht. Wil je een afspraak maken bij de Apple Store, dan lees je in onze tip hoe je dat doet.

Bekijk ook

Zo maak je een afspraak met de Apple Store Genius Bar of een erkende serviceprovider

Heb je een probleem met je iPhone, iPad of Mac? Dan kun je daarvoor terecht bij de Apple Store. Maak een afspraak met de Genius Bar, zodat je op een door jou gekozen tijdstip terecht kan voor je probleem.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store
11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.