Apple Store offline in het Nederlands.

Het aftellen is begonnen: Apple Store offline in afwachting van iPhone X-event

Het is weer zover: de online Apple Store is offline gezet. Dit is het startschot voor het iPhone X-event dat om 19:00 vanavond van start gaat.

Het gebruikelijke moment is aangebroken: Apple heeft de online Apple Store offline gezet in afwachting van het iPhone-event van vanavond. De verwachting is dat Apple vlak na het evenement de Apple Store weer online zet met alle nieuwe informatie over de iPhone X, Apple Watch Series 3 en Apple TV 4K.

Apple Store offline in het Nederlands.

Apple Store offline voor iPhone X-event

Vlak voordat een nieuw Apple-event van start gaat, zet Apple de online Apple Store tijdelijk offline zodat alle nieuwe informatie en producten klaargezet kunnen worden. Vanavond gaat het iPhone X-event van start en deze lijkt dit jaar meer aankondigingen te bevatten dan ooit. Naast de geheel nieuwe iPhone X en de iPhone 8 en iPhone 8 Plus, komt Apple ook nog met de Apple Watch Series 3 en Apple TV 4K. Veel verrassingen zitten er niet bij, gezien heel veel details inmiddels al uitgelekt zijn. Afgelopen weekend lekte de iOS 11 GM-versie al uit, de laatste versie voor de officiële release van iOS 11. Hierin werden allerlei details over de iPhone X onthuld, waar we eerder al over schreven.

Het lijkt er dus op dat er weinig verrassingen tijdens het iPhone-event voorbij komen. Toch zijn er nog een aantal zaken die nog onduidelijk zijn. Hoe ziet het complete iPhone-assortiment er straks uit, hoe ver daalt de iPhone 7 in prijs en wordt de Apple Watch Series 1 straks nog verkocht? Ook over de prijs van de Apple Watch Series 3 en de nieuwe Apple TV 4K is nog weinig concreets bekend. Tijdens het Apple-event krijgen we hier meer details over en vlak daarna wordt ook de Apple-website hiervoor bijgewerkt.

Je kunt het iPhone-event zelf live volgen via diverse livestreams, bijvoorbeeld via je iPhone of Apple TV. Op iCulture lees je alles over de aankondigingen zodra deze gedaan worden, dus hou onze site de komende uren in de gaten voor alle details. Hieronder lees je hoe je het event live kunt kijken.

Wil je meepraten over het iPhone X-event en alle aankondigingen? In ons aparte Praat mee-artikel over het iPhone-event kun je met andere lezers discussiëren over alle te verwachten aankondigingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 september 2017, 13:01
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, apple watch series 3, iPhone X
Device iPhone X

Actuele iPhone X deals

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.