Praat mee over het Apple-event van 12 september

Wil je meepraten over alle Apple-aankondigingen van dinsdagavond? Hier is de centrale plek waar je kunt meepraten over de nieuwe producten, verrassingen, tegenvallers en meer.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Vandaag is dé grote dag: Apple gaat vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd de nieuwe producten onthullen. Er is nog genoeg om naar uit te kijken, bijvoorbeeld over draadloos opladen en andere details die nog niet zijn uitgelekt. Wil je meepraten over de (verwachte) aankondigingen, dan is dit dé plek. Samen met andere Apple-fans kun je meepraten over de meevallers en tegenvallers, de onverwachte verrassingen en de vraag of Apple aan alle hooggespannen verwachtingen heeft voldaan.


Steve Jobs Theater

We hebben er dit jaar voor gekozen om alle reacties bijeen te brengen onder dit artikel. Je kunt alle meningen en opmerkingen van je medebezoekers dus gemakkelijk terugvinden op één centrale plek, zonder dat je de reacties onder alle losse artikelen hoeft door te spitten. Het betekent ook dat je onder veel afzonderlijke artikelen vanavond niet kunt reageren. Maar niet getreurd: je kunt hieronder wél je mening kwijt. Spoilervrij kijken kan hier.

Gedurende de avond zullen we hieronder links plakken naar alle afzonderlijke aankondigingsartikelen.

Bekijk ook

Samenvatting najaarsevent 2017: dit heeft Apple allemaal aangekondigd

Wat heeft Apple tijdens het najaarsevent 2017 aangekondigd? We hebben alle aankondigingen voor je op een rijtje gezet, van iPhones tot Apple Watch en Apple TV.
Bekijk ook

Apple kondigt AirPower aan: draadloze oplader voor iPhone X, Apple Watch en AirPods

Apple heeft de AirPower aangekondigd. De AirPower is een draadloze oplader voor de iPhone X, iPhone 8, Apple Watch en de AirPods. Hierdoor hoef je geen kabel meer in je toestellen te steken.
Bekijk ook

iPhone X: het complete overzicht met specs en meer

De Apple iPhone X is het toptoestel van 2017. Deze iPhone heeft als belangrijkste vernieuwingen een vrijwel randloos scherm met Face ID gezichtsherkenning. Het is bovendien Apple's eerste toestel met OLED-scherm.
Bekijk ook

iPhone 8: alles over functies, specs en meer

De iPhone 8 is Apple's 4,7-inch toestel uit najaar 2017. Lees hier alles over de iPhone 8-functies en of de iPhone 8 nog goed te gebruiken is.
Bekijk ook

Apple TV 4K 2022: vernieuwd model met snellere chip

Apple heeft een vernieuwde versie van de Apple TV. De Apple TV 4K 2022 heeft een snellere chip en dat levert een betere beeldkwaliteit op, dankzij de ondersteuning van HDR10+. Lees hier alles over de Apple TV 4K 2022.
Bekijk ook

Apple Watch Series 3: specificaties, functies, deals en meer

De Apple Watch Series 3 is de smartwatch die Apple in 2017 heeft geïntroduceerd. De Series 3 is niet meer verkrijgbaar bij Apple, maar je kunt nog wel voorraad tegenkomen. Wij raden echter af een Apple Watch Series 3 te kopen. Lees hier alles over functies, beschikbaarheid, specs en ons koopadvies.

Revisiegeschiedenis:

  • 2017 - 13 september: Artikeldatum aangepast voor chronologie.

Informatie

Laatst bijgewerkt
13 september 2017 om 0:23
Onderwerp
Categorie
Apple

Reacties: 339 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.