Reacties voor: Apple schakelt extra fabrikanten in voor iPhone- en iPad-productie

Apple gaat extra productiepartners inschakelen voor de iPhone en iPad mini. Wistron en Compal Communications zullen de iPhone 5c en iPad mini gaan maken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Crisis! Haha

  2. Aangezien iedereen die dingen zo snelmogelijk koopt kan de pers over een half jaar weer sensationeel schrijven dat de verkopen terug lopen

  3. beetje late reactie .. lanceren een product en kunnen dan niet leveren … bestelling gedaan op 25 okt. in de online storen en levering pas 2 tot 3 weken later. Dit terwijl er steeds meer en meer leverbaar worden in de Apple Store’s (bv Amsterdam)

    De online bestellers blijven netjes in de kou staan ….

  4. Ja nogal appart ja dat het zo traag gaat allemaal maarja ik begrijp wel dat ze het niet verwacht hadden in deze crisis tijd dat zoveel mensen zich dit kunnen permitering. Ik zou ook graag een iphone 5s willen is dat dan beter om nu te bestellen of zal ik liever gewoon langs de shops gaan zoals kpn ?

  5. Mooi, dan zal de iPad air er in januari wel volop zijn, hoef ik me daar niet druk om te maken. Zojuist alvast via Ebay een hoes in China gekocht voor €4,50 all in.. Belachelijk wat ze er hier in de winkel voor vragen, zomaar 35 euro. Enfin, die zal ook wel in januari gearriveerd zijn al…

  6. Niks nieuws dit gaat altijd zo bij Apple.. Elk jaar weer

  7. Heb gisteren de 5s besteld bij t-mobile en kon donderdag al geleverd worden. Aangezien ik op woensdag thuis ben laat ik hem volgende week woensdag leveren.

  8. @william: een deel wel, ik heb hem binnen een week ontvangen (gold).

  9. de crisis is al lang voorbij hoor mensen.

  10. @geraaar:

    Crisis is natuurlijk ook maar relatief 🙂
    Veel mensen merken er echt niet zo heel veel van, maar het opvallende aan zo’n periode is dat het aantal mensen wat het wel voelt een piek vertoond.

  11. Zal is tijd worden 18 dagen wachten op een iPhone 5S als je hem koopt als hij meteen beschikbaar is vind ik erg lang

    En dan het hoesje alvast opsturen wat moet ik met een bescherm hoes zonder iPhone ??

  12. Ik vind het ook echt belachelijk, 25 okt besteld en nog niks binnen. Elk jaar hetzelfde gelul, denk ook echt dat die 5s er volgende week nog niet is. Levertijd zal wel weer uitlopen naar 4 tot 5 weken.

    Is dat ik nodig toe ben aan een upgrade, maar ik wacht eigenlijk al sinds die gepresenteerd werd.

  13. Weet iemand of de Apple Store de 5s gewoon op voorraad heeft op dit moment?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.