Pebble-horloge ondersteunt binnenkort alle iOS 7-notificaties

Pebble krijgt binnenkort een update en ondersteunt nu alle iOS 7 notificaties die in het Berichtencentrum verschijnen. Ook is er een nieuwe Pebble SDK.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

pebble horlogePebble heeft vandaag een belangrijke aankondiging gedaan. Er is een nieuwe ontwikkelaars-SDK met bijbehorende API’s beschikbaar gesteld. En het is nu mogelijk om alle notificaties van het Berichtencentrum in iOS 7 op je Pebble te ontvangen. Het maakt niet uit of het een notificatie van de standaardagenda, Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn, Flickr, Dropbox, WhatsApp, Flipboard, Google Maps of een andere app van derden is. Pebble is volledig geïntegreerd met iOS 7 en werkt naadloos samen met het Berichtencentrum. Voorheen waren de notificaties beperkt tot een paar apps, binnenkomende telefoontjes en e-mail. Bovendien hebben de horlogemakers het makkelijker gemaakt om te kiezen welke updates je op je scherm wilt zien.

Pebble introduceerde ook de Pebble SDK 2.0, waarmee het eenvoudiger wordt voor ontwikkelaars om Pebble-apps te maken. SDK 2.0 bevat API’s voor Javascript, Accelerometer, Data Logging en Persistent Storage. Ze maken het mogelijk om realtime weersinformatie op te halen, OV-informatie te tonen en op locaties in te checken. Ook kunnen ze toegang krijgen tot de accelerometer voor fitnessapplicaties of data vastleggen wanneer het horloge niet met de iPhone verbonden is. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren als je in de sportschool bezig bent en je iPhone in een lockerkastje hebt gestopt. Het wordt bovendien voor ontwikkelaars mogelijk om data lokaal op het horloge op te slaan, bijvoorbeeld topscores voor games.

pebble smartwatch line-up

Pebble is een smartwatch met elektronisch display, in tegenstelling tot de eerder vandaag besproken COOKOO-watch, die ook een update kreeg. Pebble haalde meer dan 10 miljoen dollar op Kickstarter op. Nu het horloge op de markt is en gewoon verkrijgbaar is in winkels zoals Best Buy (prijs: $150) zijn de makers druk bezig om externe partijen over te halen om met Pebble bezig te gaan. Er staan native apps gepland van Foursquare, GoPro en Yelp. Pebble is de afgelopen tijd gegroeid van 11 naar 40 mensen.

Update: Er is een app-update nodig om het te laten werken. De vernieuwde app is al ingediend bij Apple, maar nog niet goedgekeurd. Update 2: Inmiddels is de update beschikbaar gesteld.

Pebble iOS Notifications from Pebble Technology on Vimeo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2013, 21:14
Categorie Accessoires
Onderwerp pebble

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.