Apple Event mei 2024

Reacties voor: Officieel: Apple verstuurt uitnodigingen voor mei-event (en dat is uniek)

Er komt toch een nieuw Apple-event aan! Apple gaat op 7 mei een speciaal evenement organiseren, waar vermoedelijk de nieuwe iPads onthuld gaan worden. Lees hier de details over het aankomende mei 2024-event.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Yes, yes, yes!

    Ik heb sinds 2013 tot aan 2019 de eerste iPad Air gebruikt (ondersteuning stopte). Sindsdien gespaard met ups en downs voor een nieuwe iPad. Twijfelde nog een paar jaar terug om voor de 2021 versie te gaan of daarna voor de 2022 versie. Maar toen ik eindelijk echt het geld bij elkaar had, kwam er nieuws naar buiten over de 2024 iPad Air.

    Zolang geduld gehad, ik kijk er echt naar uit om de nieuwe iPad met een pencil te gebruiken. Ik voel mij weer net als een kind wat weet z’n favoriete speelgoed te krijgen. Heerlijk gevoel!

    Reageer op Patricia

  2. Eindelijk mijn iPad Pro 12.9 1e generatie 2015 vervangen.
    Werkt nog prima, maar begint technisch en softwarematig nu wel achter te lopen.
    Flinke uitgave met het nieuwe oled scherm en een pencil, maar als ik er weer bijna 10 jaar mee doe, dan valt het wel mee.

    Ik zie trouwens A I in het middelste logo op de onderste rij.

    Reageer op Niek

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.