Apple Events op de Apple TV voor 30 oktober.

Apple Events-app bijgewerkt voor aankomend More in the Making-event

De Apple TV is er klaar voor

De Apple Events-app voor de Apple TV staat weer in de startblokken voor het aankomende Apple-event. Hierdoor kan je het aankomende event weer live kijken, maar welk van de ruim 370 logo's van de uitnodiging heeft Apple voor de bijgewerkte app gebruikt?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het aankomende iPad oktober-event belooft een spannende keynote te worden. We weten inmiddels aardig wat we van de nieuwe iPad Pro 2018 kunnen verwachten, maar hoe zit het precies met de Macs? Vanaf dinsdag 30 oktober weten we alles, want vanaf dan kun je het Apple-event live kijken via onder andere de Apple TV-app. De bijgewerkte versie van de Apple TV-app staat nu voor je klaar in de App Store.

Apple Events-app bijgewerkt voor 30 oktober

Apple’s eigen Events-app voor de Apple TV is de plek als je via je Apple TV de livestream van Apple-keynote wil volgen. Maar ook voor eerdere presentaties kan je hier terecht, zoals het afgelopen september 2018-event. Het aankomende event van oktober staat vooral in het teken van de iPad Pro en de Mac, want daar verwachten we meerdere aankondigingen over. In ons artikel met de verwachtingen van het oktober-event vind je alle details over verwachte producten en aankondigingen. Er zijn bijvoorbeeld nog wel wat verrassingen. Krijgen we eindelijk de AirPower en hoe zit het nou met de AirPods 2? Nog even geduld en we weten het antwoord.

Apple Events app voor oktober 2018.

De bijgewerkte app laat meerdere logo’s van de uitnodiging zien. Al snel nadat de uitnodigingen voor 30 oktober binnen stroomden bleek dat iedereen een eigen Apple-logo kreeg. Het totaal staat daarom op meer dan 370 verschillende versies, allemaal met een uniek ontworpen logootje. Het appicoontje van de bijgewerkte app heeft een logo met een soort van verfklodders, terwijl het uitgelichte plaatje bovenaan bestaat uit blauw met oranje bolletjes. In de app zelf vinden we het artistieke roze logo terug, met het tikkeltje beangstigende starende oog. Ben je benieuwd naar alle Apple logo’s van het oktober-event? In ons eerder artikel bekijk je een album met alle versies in hoge resolutie.

De livestream van het Apple-event start op 30 oktober om 15:00 ‘s middags. Uiteraard zitten we bij iCulture ook klaar om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen voor, tijdens en na het event. Mocht je het event niet live kunnen volgen, dan kun je het in alle rust terugkijken via deze Events-app, maar ook op iCulture kun je het event na afloop (nogmaals) bekijken. De Events-app is alleen beschikbaar voor de Apple TV 4 en nieuwer, maar oudere modellen krijgen ook een bijgewerkt kanaal om het event te kijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2018, 9:55
Categorie Apps
Onderwerpen apple event, apple tv

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2021.

Apple TV
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.