Apple Field Trip 27 maart event

Apple-event op 27 maart: geen livestream, zo volg je alle aankondigingen

Apple organiseert op dinsdag 27 maart een evenement, gericht op het onderwijs. Er zal geen livestream zijn, maar geen paniek: zo volg je vanaf dinsdagmiddag 17:00 uur toch alle onthullingen. We laten zien hoe je elk moment op de hoogte blijft via meerdere kanalen, waar je ook bent!

Samenvatting Apple onderwijs-event
Het event is inmiddels afgelopen! Alle aankondigingen van Apple’s event op 27 maart vind je in onze samenvatting van het onderwijs-event.

Geen livestream, toch op de hoogte!

Op 27 maart vindt het allereerste Apple-evenement van 2018 plaats. Er worden in ieder geval goedkopere iPads verwacht, die misschien zelfs met de Apple Pencil werken. Maar er zijn nog veel meer geruchten over nieuwe producten. Hoe krijg je alles mee, als je moet werken of om andere redenen niet achter je computer kunt zitten? Simpel! Ook zonder livestream hoef je niets te missen.

Ander tijdstip, andere locatie
Omdat het evenement op een andere locatie plaatsvindt is het begintijdstip iets anders dan we gewend zijn: 17:00 uur ‘s middags. Voor veel mensen betekent het dat ze nog op school of op hun werk zitten en daardoor toch al niet in de gelegenheid waren om de livestream te kijken. De aankondigingen vinden plaats vanuit een technische school, namelijk Lane Tech in Chicago. Omdat dit een afwijkende locatie is, wordt het voor Apple lastiger om een livestream uit te zenden. De beelden zijn daarom alleen pas na afloop te bekijken via de website en de Special Events-app op de Apple TV. Maar ja, dat is pas nadat alle aankondigingen zijn geweest en je wilt het vast al veel eerder weten.

Apple Field Trip

Veel nieuwtjes en samenvatting
We hebben een betere oplossing: vanaf 16:00 uur kun je via iCulture meepraten over het event en vanaf 17:00 uur lees je alle aankondigingen op onze website en in onze app. Natuurlijk blijf je ook via @iCulture op Twitter en via de iCulture Facebook-pagina op de hoogte.

Na afloop lees je op iCulture een uitgebreide samenvatting van alle aankondigingen. Zo ben je in één keer bijgepraat en kun je met andere Apple-fans ervaringen uitwisselen en meepraten wat je van de nieuwe producten vindt.

Verwachtingen
Ben je nu al benieuwd wat je kunt verwachten? Helaas kunnen we nog niets met zekerheid zeggen, maar er is al genoeg vooraf uitgelekt om in te schatten wat er zoal op het podium verteld zal worden. De nadruk zal liggen op educatieve toepassingen. Dat blijkt ook uit de uitnodiging: “Join us to hear creative new ideas for teachers and students”. We zullen waarschijnlijk meer nieuws te horen krijgen over ClassKit en goedkopere producten, die niet alleen voor het onderwijs interessant zijn. Lees alles over onze verwachtingen voor 27 maart, waaronder een goedkopere 9,7-inch iPad. Mogelijk zijn er ook opvolgers van de iPhone SE en MacBook te zien.

De iPhone SE 2 zal waarschijnlijk de meeste aandacht trekken, als opvolger van de huidige 4-inch iPhone en als een van de 2018 iPhones. De nieuwe iPads zijn ideaal voor gebruik in het onderwijs en met een betaalbare MacBook (Air) zal Apple wellicht ook weer wat studenten over de streep trekken. Verder zouden we iets kunnen horen over Apple’s komende tv-plannen.

Revisiegeschiedenis:

  • 2018 - 27 maart: Het Apple-event is inmiddels afgelopen! Zie de update in het artikel voor onze samenvatting.
  • 2018 - 27 maart: Wil je meepraten over het event? Dat kan in ons aparte 'Praat mee' artikel. De reacties bij dit artikel zijn nu gesloten.
  • 2018 - 26 maart: Informatie over livestream bijgewerkt
  • 2018 - 16 maart: Tijdstip toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2018, 20:40
Categorie Apple
Onderwerpen apple, event
Device iPad 2018
34 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.