Apple Close The Rings shirt en speldje

Apple organiseert Close the Rings-uitdaging voor medewerkers

Apple deelt t-shirts en speldjes uit aan medewerkers die de Close the Rings-uitdaging hebben gehaald, door een maand lang te bewegen met hun Apple Watch.

Ook voor Apple-medewerkers geldt, dat ze niet te lang op hun stoel moeten zitten. Vooral voor de kantoormedewerkers kan het goed zijn om eens wat vaker een rondje te lopen. Apple daagde ze daarom uit met een ‘Close the Rings’-actie. Apple-medewerkers die elke dag hun doelen haalden krijgen een speldje en een bijpassend t-shirt.

Apple Close The Rings shirt en speldje

Close the Rings-uitdaging voor medewerkers

Eerder dit jaar in januari organiseerde Apple ook al een soortgelijke ‘Close the Rings’-uitdaging voor alle Apple Watch-bezitters: als je in januari je doelen haalde kreeg je een speciale badge. Tijdens Thanksgiving organiseerde Apple ook een uitdaging, waarmee je een badge kon verdienen door 5 kilometer te gaan hardlopen of wandelen, maar die is voor veel mensen die buiten de VS meededen helaas weer verdwenen.

Speldjes en t-shirts
Voor het eigen personeel hebben ze nu echte speldjes laten maken, die verkrijgbaar zijn in goud, zilver en brons. Hoe meer je je hebt uitgesloofd, hoe mooier het speldje. Het shirt is zwart met een opdruk van de Apple Watch-ringen, met de tekst ‘Close The Rings Challenge 1.0’ op de achterkant. Dat wijst erop dat Apple nog meer uitdagingen van plan is.

De medewerkers hebben hun shirts en speldjes net ontvangen en tonen ze trots op Instagram en Twitter. De uitdaging geldt alleen voor Apple-medewerkers en is inmiddels al voorbij. Ben je verzamelaar, dan zul je op eBay of soortgelijke sites moeten kijken als je de spullen in handen wilt krijgen.

Bij elk speldje zit deze tekst:

Welcome to the winner’s circle.

You did it. You completed the Close the Rings Challenge, and this badge is proof. Wear it, display it, or place it on your fridge.

Let it be a reminder that even though the Challenge is over, your healthier lifestyle is just beginning.

Overigens organiseerde Apple ook een Close the Rings-reclamecampagne, waarin ze iedereen oproepen om vaker in beweging te komen. Door een perfecte maand vol te maken kun je ook een badge verdienen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 april 2017, 9:32
Categorie Apple
Onderwerpen activiteit, apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.