iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 11 april 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 11 april 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag een hoop divers nieuws op iCulture. Zo bespraken we twee nieuwe apps, is er een fijne update voor twee bankenapps en zijn er weer de nodige geruchten. Ook lees je onze uitgebreide review van de iPad 2017, het nieuwe 9,7-inch model voor een instapprijs. De nieuwe 112 App laat je sneller bellen met 112 en je locatie doorgeven aan de alarmcentrale, terwijl je met wachtwoordenapp Vaulteq je gegevens in Nederland kunt opslaan, in plaats van ver weg op een buitenlandse server. In de apps van SNS en RegioBank kun je nu overboeken met Touch ID, wat goed van pas kan komen bij het bankieren. Wat ook goed nieuws is, is dat oudere 32-bit toestellen straks gewoon kunnen updaten naar iOS 10.3.2, zo bleek uit de tweede ontwikkelaarsbeta. En gaat Apple voor een langere batterijduur zorgen dankzij eigen batterijchips voor de iPhone? Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

iCulture-app 2.2.2

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • iCulture (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - Sorry! De iCulture-app had een vervelende bug voor de instellingen voor mensen die nog niet op iOS 10.3 zaten. Dit is nu opgelost. Heb jij trouwens al het alternatieve appicoon ingesteld?
  • Spotify - Muziek en podcasts (gratis, iPhone/iPad/ Watch/ TV + IAP, iOS 11.0+) - Het navigatiemenu in Spotify op de iPad vind je nu onderaan, net als op de iPhone.
  • Minecraft (€7,99, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - Deze app krijgt een pakket met Chinese Mythologie.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 april 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.