Met deze hack kun je de AirPods nu al draadloos opladen

Met deze hack maak je je AirPods nu al geschikt voor draadloos opladen. Je hebt er een goedkope sticker voor draadloos opladen voor nodig en wat handigheid.

Je kunt wachten tot Apple een nieuw doosje voor je AirPods uitbrengt, waarmee je ze draadloos kunt opladen. Maar waarom wachten als je ook zelf aan de slag kunt gaan en daarmee €79 kunt besparen? Met onderstaande hack lukt het!

AirPods-hack

Apple gaat €79 rekenen voor een nieuw doosje om op te laden. Dat los verkrijgbare oplaaddoosje komt pas in de loop van 2018 beschikbaar, waarschijnlijk in dezelfde periode als de AirPower-oplaadmat. Maar met de juiste onderdelen maak je je huidige doosje nu al geschikt voor draadloos opladen.

AirPods-hack

Simon Cowling ging met een draadloze oplaadsticker met Lightning-aansluiting aan de slag, zoals we hier hebben besproken. Hij plakte de koperen spiraal voorop het AirPods-doosje en de andere onderdelen aan de achterkant. Zorg dus dat je een oplaadsticker kiest waarvan de spiraal niet groter is dan het doosje. Ook moet er een Lightning-aansluiting aan de sticker zitten.

AirPods-hack

Het ziet er misschien wat rommelig uit, maar met een goedkope siliconenhuls er omheen zie je er (bijna) niets meer van. Simon kan zijn AirPods nu opladen met elke Qi-geschikte draadloze oplader. Het handige van deze hack is dat je het AirPods-doosje niet open hoeft te breken en dat je er ook geen dure lader voor hoeft aan te schaffen om aan de onderdelen te komen.

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.