Apple Support op YouTube.

Nieuw Apple Support-kanaal op YouTube laat handigheidjes en uitlegvideo’s zien

Apple Support was al actief op Twitter, maar heeft nu ook een eigen YouTube-kanaal. Op dit kanaal plaatst Apple korte tips en trucs in videovorm.

Apple heeft een nieuw YouTube-kanaal geopend. Naast het bekende Apple-kanaal met reclamefilmpjes is er nu ook een Apple Support-kanaal. Hier vind je allerlei video’s waar basisfuncties en tips worden uitgelegd.

Apple Support op YouTube

Sinds maart vorig jaar heeft Apple een eigen Twitter-account genaamd @AppleSupport, waar je terecht kunt voor vragen en problemen. Dit account Twittert af en toe ook korte uitlegvideo’s. Nu heeft Apple een bijbehorend YouTube-kanaal geopend waar dit soort video’s gedeeld worden. Het Apple Support YouTube-kanaal heeft op dit moment tien video’s.

Apple Support YouTube-kanaal.

Er is bijvoorbeeld een video waarin uitgelegd wordt hoe je gifs kunt versturen in Berichten (in Nederland helaas niet beschikbaar) en hoe je een groepsgesprek kunt stilhouden. Ook wordt in een video uitgelegd hoe je bijlagen verstuurd in de standaard Mail-app en hoe je een screenshot maakt.


Alle video’s hebben dezelfde opzet. Aan de rechterkant staat een iPhone of iPad in beeld, terwijl aan de linker kant stapsgewijs uitgelegd wordt wat je precies moet doen. Bij elke video hoort ook een Engelse voice-over. Omdat het account bij het Engelse Apple Support-account hoort, zijn alle video’s alleen in het Engels beschikbaar.

Voor de meeste iCulture-lezers zal er weinig nieuws tussen zitten, maar toch kan het eens handig zijn om een video te bekijken. Het account heeft ook allerlei afspeellijsten klaargezet, waarin how-to video’s van de iPad en video’s voor de iPhone-camera bij elkaar gezet zijn.

Abonneer je ook op ons eigen YouTube-kanaal, waar je onder andere onze uitgebreide iPhone X-review kunt bekijken. Bekijk ook ons complete iPhone tipsoverzicht. Met honderden iPhone tips bespreken we bijna elke instelling en mogelijkheid!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2017, 12:53
Categorie Apple
Onderwerp youtube

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.