‘AirPods vanaf eind oktober in pre-order’

De AirPods zullen vanaf eind oktober in pre-order gaan en in de week van 1 november worden uitgeleverd, zo meldt het online supportteam van Apple.

Best leuk dat Apple nieuwe draadloze oordopjes heeft aangekondigd en dat een paar prominente buitenlandse bloggers er al mee rondlopen… maar wanneer kan iedereen de AirPods bestellen? Die vraag was tot nu toe onbeantwoord gebleven; Apple heeft er zelf ook nog geen aankondigingen over gedaan. Maar volgens medewerkers van het Apple Store-team zit er schot in: vanaf eind oktober zijn ze te bestellen en ze worden dan vanaf de eerste week van november geleverd.


AirPods in case om op te laden

Levering in de week van 1 november
Apple had bij de aankondiging van de AirPods aangegeven dat ze ‘eind oktober’ verkrijgbaar zullen zijn. Hetzelfde geldt trouwens voor de Apple Watch Nike+, waar we al wel een datum voor hebben: 28 oktober.

Het zal een drukke week worden, want op 25 oktober presenteert Apple de nieuwe kwartaalcijfers en op 27 oktober wordt de aankondiging van de nieuwe Macs verwacht.

Bekijk ook

Mac-event vanavond om 19:00 uur: dit kun je verwachten

Vanavond vindt Apple's volgende keynote plaats, gericht op de Mac. Wat kun je precies van dit evenement verwachten en welke nieuwe MacBooks gaat Apple zoal aankondigen? Dat lees je hier!

AirPods pre-order vanaf eind oktober

Apple’s chatdienst voor de online store heeft inmiddels meer informatie binnen: de pre-order vindt eind oktober plaats en de levering in de week van 1 november. We gaan er vanuit dat de datum voor Nederland en België hetzelfde is, nu we dit jaar bij de eerste groep landen horen.

Bekijk ook

Apple kondigt draadloze AirPods aan

Apple heeft vanavond oordopjes aangekondigd, onder de naam AirPods. Deze draadloze oordopjes werken met een Bluetooth-verbinding. Daarnaast worden de nieuwe EarPods geleverd met een Lightning-aansluiting.

Nou moet je de opmerkingen van supportmedewerkers wel eens met een korrel zout nemen, maar in dit geval klopt het wel met de eerder afgegeven planning, ook al blijft het vanuit Apple vrij stil.

De €179 kostende oordopjes zijn voorzien van een W1-chip, die ervoor zorgt dat je ze makkelijk kunt koppelen met je iPhone of iPad. Ook kun je de oordopjes koppelen aan je iCloud-account, zodat je makkelijk tussen apparaten kunt wisselen. Zie je deze los hangende ‘oorbellen’ niet zitten, dan kun je gelukkig ook kiezen voor meerdere Beats-oordopjes die ook voorzien zijn van W1-chip.

Via: iPhone-ticker

Informatie

Laatst bijgewerkt
19 oktober 2016 om 9:21
Onderwerp
Categorie
Accessoires

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.