AirPods in oor geplaatst

‘AirPods vanaf eind oktober in pre-order’

De AirPods zullen vanaf eind oktober in pre-order gaan en in de week van 1 november worden uitgeleverd, zo meldt het online supportteam van Apple.

Best leuk dat Apple nieuwe draadloze oordopjes heeft aangekondigd en dat een paar prominente buitenlandse bloggers er al mee rondlopen… maar wanneer kan iedereen de AirPods bestellen? Die vraag was tot nu toe onbeantwoord gebleven; Apple heeft er zelf ook nog geen aankondigingen over gedaan. Maar volgens medewerkers van het Apple Store-team zit er schot in: vanaf eind oktober zijn ze te bestellen en ze worden dan vanaf de eerste week van november geleverd.

AirPods in case om op te laden

Levering in de week van 1 november
Apple had bij de aankondiging van de AirPods aangegeven dat ze ‘eind oktober’ verkrijgbaar zullen zijn. Hetzelfde geldt trouwens voor de Apple Watch Nike+, waar we al wel een datum voor hebben: 28 oktober.

Het zal een drukke week worden, want op 25 oktober presenteert Apple de nieuwe kwartaalcijfers en op 27 oktober wordt de aankondiging van de nieuwe Macs verwacht.

AirPods pre-order vanaf eind oktober

Apple’s chatdienst voor de online store heeft inmiddels meer informatie binnen: de pre-order vindt eind oktober plaats en de levering in de week van 1 november. We gaan er vanuit dat de datum voor Nederland en België hetzelfde is, nu we dit jaar bij de eerste groep landen horen.

Nou moet je de opmerkingen van supportmedewerkers wel eens met een korrel zout nemen, maar in dit geval klopt het wel met de eerder afgegeven planning, ook al blijft het vanuit Apple vrij stil.

De €179 kostende oordopjes zijn voorzien van een W1-chip, die ervoor zorgt dat je ze makkelijk kunt koppelen met je iPhone of iPad. Ook kun je de oordopjes koppelen aan je iCloud-account, zodat je makkelijk tussen apparaten kunt wisselen. Zie je deze los hangende ‘oorbellen’ niet zitten, dan kun je gelukkig ook kiezen voor meerdere Beats-oordopjes die ook voorzien zijn van W1-chip.

Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 oktober 2016, 9:21
Categorie Accessoires
Onderwerp airpods

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.