Apple Watch Series 2 Nike Plus Blackvolt

Apple Watch Nike+ vanaf 28 oktober verkrijgbaar

De Apple Watch Nike+, de speciale sportuitvoering van de Apple Watch Series 2, is vanaf 28 oktober verkrijgbaar in de Apple Store, bij Nike-winkels en andere verkooppunten.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft een datum bekendgemaakt voor de Apple Watch Nike+. Samen met de nieuwe Apple Watch Series 2 introduceerde het bedrijf in samenwerking met Nike ook deze nieuwe sportuitvoering. Hoewel de Apple Watch 2 in september in verkoop ging, bleef een officiële datum voor het Nike+ model tot nu toe uit. Die datum is er nu wel: de Apple Watch Nike+ is vanaf 28 oktober verkrijgbaar.


Apple Watch Nike: iemand aanmoedigen

Apple Watch Nike+: speciale sportuitvoering

De Apple Watch Nike+ is een nieuw sporthorloge voor hardlopers in samenwerking met Nike. Deze speciale uitvoering verschilt slechts op een paar punten van de Apple Watch Series 2. Zo zijn er de speciale geperforeerde sportbandjes in vier flitsende kleuren, exclusieve Siri-commando’s en twee speciale Nike-wijzerplaten. Verder is de Apple Watch Nike+ hetzelfde als de Apple Watch Series 2. In september voorzag Apple de Apple Watch Series 2 van ingebouwde GPS, verbeterd display en snellere dualcore-processor. Ook is het horloge waterbestendig tot 50 meter.

Verkrijgbaarheid
De Apple Watch Nike+ is vanaf 28 oktober verkrijgbaar in 38 mm en 42 mm en je kunt kiezen uit vier kleurcombinaties: zwart/volt, zwart/cool grijs, mat zilver/wit en mat zilver/volt. De gaatjes in deze bandjes zijn bedoeld om zweet beter af te voeren. Deze bandjes zijn exclusief voor de Apple Watch Nike+ en daardoor niet los verkrijgbaar. Het goedkoopste model met 38mm horlogekast kost €439 en voor de 42mm uitvoering betaal je €469. Ook is de Apple Watch Nike+ verkrijgbaar bij Nike-winkels, speciaalzaken en warenhuizen. Meer informatie over de Apple Watch kopen lees je in ons hierboven genoemde artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2016, 14:02
Categorie Accessoires
Onderwerp apple watch series 2
Device Apple Watch Series 2
35 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.