AirPods 2018 verpakking

Gerucht: ‘Verpakking AirPods 2 met draadloze oplaadcase gelekt’ (update: nep)

De AirPods 2 zijn mogelijk gelekt. Een bekende geruchtenlekker plaatst plaatjes van de nieuwe AirPods 2018 online, waarop meerdere verbeteringen zichtbaar zijn. De AirPods 2018 verwachten we nog deze maand.

De AirPods 2 zijn mogelijk gelekt. De bekende geruchtenlekker Benjamin Geskin heeft plaatjes online gezet waarop ogenschijnlijk de verbeterde AirPods te zien zijn. De AirPods 2 krijgen een aantal verbeteringen, waaronder Hé Siri en de nieuwe draadloze oplaadcase. Maar er zijn meer verbeteringen.

Update 14:00: de verpakking van deze AirPods 2 blijkt nep te zijn. Geskin heeft zelf aangegeven dat hij in zijn enthousiasme iets te snel geweest is met het plaatsen van de foto’s. Desalniettemin blijven de verwachtingen van de AirPods 2 staan.

AirPods 2018 gelekt

De AirPods 2 verwachten we nog deze maand, tijdens Apple’s aankomende oktober-event. Het was al bekend dat Apple werkte aan een draadloze oplaadcase en volgens geruchten komt daar Hé Siri-ondersteuning bij. Uit de plaatjes van de bekende geruchtenlekker Benjamin Geskin blijkt dat er nog meer verbeteringen zijn. Op de plaatjes is te zien dat de AirPods nieuwe gaatjes heeft, mogelijk voor een betere geluidskwaliteit.

AirPods 2018 verpakking

Op de verpakking is te zien dat de AirPods 2 een extra sensor krijgt. De huidige AirPods hebben naast het gaatje aan de buitenkant één sensor die herkent of je de oortjes in hebt of niet. Op het plaatje is te zien dat er twee sensoren boven elkaar zitten. Waar dit voor dient is niet helemaal duidelijk, maar het laat wel zien dat Apple het één en ander aangepast heeft aan het model van deze AirPods.

AirPods 2018 verpakking

Geskin zegt dat de AirPods 2 ook een W3-chip krijgt voor betere draadloze verbinding en dat de nieuwe modellen beter geluid geven. We hebben de verpakking zoals deze op de foto’s te zien is vergeleken met de verpakking van de huidige AirPods. De talen linksonder komen overeen. Opvallend is dat de case op de achterkant geen Lightning-kabel heeft. Apple doet dit vermoedelijk om te benadrukken dat je de case draadloos op kan laden.

AirPods 2 renders.

Hou bij dit bericht wel een slag om de arm. Hoewel Geskin het de afgelopen tijd vaak bij het juiste eind had, kan het hier ook gaan om één van de vele AirPods rip-offs. Desalniettemin verwachten we dat Apple de nieuwe AirPods binnenkort onthult, al dan niet tijdens het aankomende oktober 2018-event.

In ons artikel over de AirPods 2 lees je welke functies wij allemaal verwachten.

Revisiegeschiedenis:

  • 2018 - 11 oktober: De verpakking op de foto's blijkt nep te zijn. Artikel is hierop aangepast.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2018, 14:10
Bron Bron Twitter
Categorieën Accessoires, Geruchten
Onderwerp airpods
Device AirPods

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.