Reacties voor: Apple brengt aanvullende update voor macOS Catalina 10.15.5 uit

Ook beveiligingsupdate voor High Sierra
Apple bracht vanavond niet alleen een nieuwe beta van macOS Catalina 10.15.6 uit. Ook gewone gebruikers kwamen aan hun trekken. Zij kunnen de aanvullende update voor macOS Catalina 10.15.5 en een beveiligingsupdate voor macOS High Sierra installeren.

Reacties: 11 reacties

  1. Ik kreeg een mededeling van update mislukt . SSL fout wat is daar aan te doen

  2. Staat de systeem tijd (klok) op de juiste tijd, draait er een virusscanner die deep packet inspection doet? Eventueel opstarten in veilige modus?

  3. De update blijft hangen. De melding “Het duurt enkele minuten voordat deze update is voltooid en het scherm wordt gedurende maximaal een minuut uitgeschakeld” is zichtbaar en de progress indicator blijft hangen op zo’n 10%. Al zeker 15 minuten.
    En nu ? Wachten ?

  4. Update werd hier niet goed uitgevoerd. Na herstart een klein voortgangsblokje en meer niet. MacBook Pro uit/aan gezet en ik had m’n normale inlog scherm terug. Later nog een keer proberen.

  5. Hier vanmiddag geïnstalleerd op mijn MacBook Pro,geen enkel probleem.

  6. Update blijft ook hier net als de vorige update hangen, Apple logo met voortgangs balk die vol is maar gebeurt niks.
    Had met vorige update ook uiteindelijk maar uitgedruk, en weer aan en toen was update voltooid.

  7. Hier update op zowel iMac als Macbook Pro geslaagd.

  8. Geen problemen met de update

  9. Bluetooth problemen na update. Powerbeats Pro houden connectie niet meer vast. Kort contact en dan weer weg. Ook na herhaaldelijk rebooten.

  10. Bij mij lukt de update ook niet.

    Mijn MacBook Air blijft me zeggen dat er een macOS Catalina 10.15.5-update is. Als ik druk op “werk nu bij” zegt hij “Om bij te werken, moet je je Mac opnieuw opstarten.” Wanneer ik hem laat herstarten, zegt hij opnieuw dat er een update is. Ik zit vast in een vicieuze cirkel.

  11. Sinds de nieuwe update geeft mijn MacBook Pro (2017) om de dag uit het niets een error en start hij zichzelf opnieuw op. Desastreus als dit gebeurt tijdens een digitaal tentamen.. Spreek helaas uit ervaring..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.