iPad Pro met Smart Keyboard

‘9.7-inch iPad Pro verkrijgbaar vanaf $599 met 32GB en 128GB opslag’

De 9,7-inch iPad Pro die Apple aankondigt, zal wat duurder worden dan we van 9,7-inch iPads gewend zijn. Je krijgt de keuze uit 32GB en 128GB opslag. Ondertussen blijft de iPad Air 2 bestaan.

ipad-pro-smart-keyboard-schuin-voor

Als we alle geruchten mogen geloven, onthult Apple op 21 maart een nieuwe iPad die een kleinere versie van de iPad Pro moet worden. Het 9,7-inch scherm van deze iPad kan bediend worden met de Apple Pencil en met de Smart Connector kun je er accessoires op aansluiten. Mark Gurman van 9to5Mac zegt de prijzen van deze iPad te weten op basis van anonieme bronnen.

Omdat deze nieuwe 9,7-inch iPad meer in huis heeft dan bijvoorbeeld een iPad Air, gaat de prijs ervan ook omhoog. Zo zou deze kleinere iPad Pro vanaf 599 dollar beschikbaar komen, waarmee je het 32GB model met Wi-Fi in huis haalt. Omgerekend komt dit neer op 530 euro. Als je toch wat meer opslag wilt kun je voor de 128GB-versie gaan, die uiteraard ook een hogere prijs heeft.

iPad Air 2 blijft bestaan, iPad Air verdwijnt

Met de komst van deze nieuwe iPad zal het huidige iPad-aanbod van Apple ook weer een plekje opschuiven. Apple zou de iPad Air 2 blijven verkopen, maar zal de eerste generatie iPad Air uit het aanbod halen. Hierdoor wordt de iPad Air 2 het instapmodel van de 9,7-inch iPad.

Volgens de bronnen van Gurman zal deze nieuwe 9,7-inch iPad Pro de enige iPad zijn die besproken wordt op het Apple event van 21 maart. Reken dus niet op een nieuwe iPad mini of (grote) iPad Pro.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2016, 16:05
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen ipad, ipad pro

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's professionele tablet. Het is de grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor zakelijk en creatief gebruik. De iPad Pro is er in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.