T-Mobile verlaagt toestelprijzen van de iPhone 3G

T-Mobile heeft de toestelprijzen van de iPhone verlaagd. De wijziging gaat vanaf vandaag in. Bij veel abonnementen krijg je het toestel nu gratis; alleen bij het goedkoopste abonnement moet je nog bijbetalen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

t-mobile-bagT-Mobile heeft via haar blog bekendgemaakt dat de toestelprijzen van de iPhone zijn verlaagd. De wijziging gaat vanaf vandaag in. Bij veel abonnementen krijg je het toestel nu gratis; alleen bij het goedkoopste abonnement moet je nog bijbetalen. Bij afsluiting van een T-Mobile i-300 of i-500 abonnement maakt het niet meer uit of je een 8GB of 16GB iPhone 3G neemt: in beide gevallen krijg je het toestel gratis bij je abonnement. Ook voor de zakelijke abonnementen zijn de prijzen in gelijke mate verlaagd (maar exclusief BTW).


Voorheen betaalde je €79,95 voor een 16GB-toestel bij afsluiting van een i-300 abonnement en €19,95 bij afsluiting van een i-500 abonnement.

De prijzen bij het goedkoopste i-150 abonnement blijven hetzelfde:

  • iPhone i-150 abonnement: 8GB iPhone 3G, bijbetaling €79,95 (zakelijk €67,18)
  • iPhone i-150 abonnement: 16GB iPhone 3G, bijbetaling €159,95 (zakelijk €134,41)

De prijsverlaging is waarschijnlijk een reactie op de vele aanbieders die buiten T-Mobile om de iPhone 3G verkopen en daarbij regelmatig adverteren met slogans als ‘Gratis iPhone’. T-Mobile adverteerde daarentegen met een symbolische prijs van €1.
We hebben de FAQ over het kopen van een iPhone 3G bij T-Mobile inmiddels op de nieuwe situatie aangepast.

Meer informatie over de tarieven vind je op de T-Mobile-website voor Consumenten en Zakelijk.

Meer info: T-Mobile iPhone Blog

Reacties: 37 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.