De inschrijving is gestart: bestel je tickets voor de iPhoneclub.nl Party

De inschrijving voor de iPhoneclub.nl Party is geopend! Let op, want de inschrijving is gewijzigd, zodat je geen ingewikkelde procedure meer hoeft te volgen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphoneclub_party5
Het is zover: vanaf nu kun je tickets bestellen voor de iPhoneclub Party op 12 december 2008 in Haarlem. Hieronder vind je informatie hoe je de tickets kunt bestellen en praktische informatie over locatie, reizen en parkeren.


Nog even wat praktische zaken:

  • We hebben een apart subforum iPhoneclub Party geopend voor mensen die willen carpoolen of samen willen reizen.
  • Er is gratis Wi-Fi beschikbaar op de locatie, dus je bent niet afhankelijk van 3G.
  • Wat de muziekkeuze betreft zal er worden gezorgd voor een gevarieerde mix van pop/lounge/r&b/clubhouse/triphop, maar in ieder geval géén Hollandse barstampers, zoals sommige mensen eerder dachten.
  • De minimum leeftijdsgrens is 16 jaar. Begeleiding door ouders is helaas niet mogelijk.
  • Er geldt een maximumaantal van drie tickets per bestelling.
  • Het feest duurt tot uiterlijk 2:00 uur.

iPhoneclub Party Sponsors

Nogmaals dank aan onze sponsors (in alfabetische volgorde):

Club 023

Logo Club 023Club 023 heeft wekelijks de leukste feesten en DJ’s in de line-up staan. Je vindt de meest actuele agenda op Club023.nl. Club 023 sponsort de volledig verzorgde locatie.

Coolblue

Logo PDAshopCoolblue is bekend van webwinkels zoals Smartphoneshop.nl en Pdashop.nl en heeft een uitgebreid assortiment van accessoires voor de iPhone en iPod touch. Coolblue sponsort het eerste rondje.

iPhonecentre

Logo iPhonecentreiPhonecentre.nl is al langere tijd onze exclusieve shoppartner voor de iPhoneclub Shop. Hier vind je alles voor je iPhone en iPhone 3G, van cases tot carkits en van screen protectors tot speakers. iPhonecentre (in samenwerking met iPhoneclub.nl) sponsort accessoireprijzen voor de prijsvraag.

iPhone Service Point

Logo iPhone Service PointiPhone Service Point levert volledige service: je kunt er een iPhone en accessoires kopen, maar ze kunnen ook helpen bij het updaten of repareren van je iPhone. iPhone Service Point sponsort een zwarte 16GB iPhone 3G voor de prijsvraag.

Makayama

Logo MakayamaMakayama ontwikkelt applicaties voor de iPhone en iPhone 3G, zoals Camera Pro (alleen jailbreak), Mobinews, Voicedial en iPresenter, maar zijn daarnaast al langere tijd bekend van hun videoconversieprogramma iPod en iPhone Media Suite. Van dit laatste pakket zijn er vijf exemplaren te winnen tijdens de iPhoneclub Party.

Bright

Logo BrightBright is het eerste en snelstgroeiende lifestylemediamerk over tech, style & design en richt zich primair op 25+ innovators en trendsetters. Zowel mannen als vrouwen met een digitale levensstijl en een ‘taste for technology’. Bright is onze mediapartner voor de iPhone Party.

T-Mobile

Logo T-MobileProvider T-Mobile is natuurlijk bekend als de exclusieve aanbieder van de iPhone in Nederland. T-Mobile zorgt voor een goodiebag zodat elke bezoeker met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Routebeschrijving

Club 023 is te vinden in Smedestraat 31, vlakbij de Grote Markt in Haarlem. Kom je met de auto, dan kun je je auto kwijt in parkeergarage De Appelaar, op loopafstand van de locatie:
Parkeren Appelaar

Voor de parkeersituatie in Haarlem kun je ook dit kaartje raadplegen. De Appelaar is daarop aangegeven met P5.
Op straat parkeren is ook mogelijk: na 22:00 uur kun je gratis parkeren.

Kom je met de trein, dan is op onderstaand kaartje de route vanaf Station Haarlem te zien. Meteen naast het station is ook een parkeergarage:

Station Haarlem

Wil je afspreken met mensen uit jouw regio, bijvoorbeeld om samen te reizen of te carpoolen: zet een oproepje op het speciale forum dat we hiervoor geopend hebben: iPhoneclub Party!

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 oktober 2011 om 1:09
Categorie
Round-up

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.