Albert Heijn geeft 15% korting op 25 euro iTunes-cadeaukaarten

·

iTunes 25 euro cadeaukaartBen je van plan om binnenkort iTunes-tegoed te kopen, dan is het misschien slim om dit bij Albert Heijn te doen. De supermarktketen geeft namelijk tot en met 22 april 15 procent korting op de iTunes-cadeaukaart ter waarde van 25 euro. Hierdoor betaal je slechts €21,25.

Een iTunes-cadeaukaart kan in de App Store worden verzilverd, waardoor je een winkeltegoed hebt om apps mee te kopen. Hierdoor hoef je niet een creditcard of Click & Buy te gebruiken in de App Store.

Dit is niet de eerste keer dat Albert Heijn korting geeft op iTunes-cadeaukaarten: in februari deden ze nog hetzelfde. Toen gold de korting echter ook voor de iTunes-kaarten van 15 euro. Kruidvat en Trekpleister verkochten onlangs iTunes-kaarten met 20 procent korting.

door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt nu al een paar keer per dag naar zijn pols, om vast te wennen aan de Apple Watch.

12 reacties

 1. door Bram

  Wat is dat toch met die kortingen de laatste tijd. Is Apple die kaarten aan het dumpen of is het een AH-actie? Apple heeft een marge van 30%, dus ik kan me niet voorstellen dat verkooppunten zoveel marge hebben.

 2. door Flieps

  @Bram: Euhm….klanten naar je winkel lokken en aannemen dat ze ook nog een fles wasmiddel, halfje wit en fles cola meenemen?

 3. door Bubbly

  @Bram: Bulk-aankopen misschien? Dan is Apple zeker van die 30% (al betaald) en geven ze zelf bulk-korting aan deze retailers?

 4. door Albert

  Bij het Kruidvat afgelopen weekend nog 20% op alle kaarten

 5. door l

  (Red.) En ik ben jou zat.

 6. door Larss

  Origineel geplaatst door Albert
  Bij het Kruidvat afgelopen weekend nog 20% op alle kaarten

  Dat was toch in februari / maart?

 7. door Michel

  Werken deze ook voor een Belgische Apple account ?

 8. door Thomas

  Helaas toen ik vanmiddag bij de AH kwam om een giftcard op te halen, bleek dat deze niet geactiveerd konden worden bij de kassa dus ik moest morgen maar even terugkomen.. Meer mensen dit probleem?

 9. door Sabri

  is deze korting ook in de belgische winkels??

 10. door Max

  Helaas werken de codes enkel op Nederlandse accounts en is de aanbieding niet in Belgische winkels

 11. Vanmorgen mijne gewoon kunnen activeren.

 12. door Pewwy

  Gisteren niet kunnen activeren, vandaag weer niet. Beetje jammer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.