Tabletdoekjes.nl: iPad-poetsdoekje met eigen foto of design

De Nederlandse webshop Tabletdoekjes.nl verkoopt schoonmaakdoekjes voor de iPad. Je kunt er ook voor kiezen om een zelfgemaakte foto of ontwerp op deze doekjes af te laten drukken.

Tabletdoekjes.nlWil je altijd je iPad vlekvrij houden, dan zul je altijd een doekje bij de hand moeten hebben. Om te voorkomen dat dit een suffe, grijze lap is verkoopt de Nederlandse site Tabletdoekjes.nl poetsdoekjes die je helemaal naar je eigen smaak kunt aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende kleuren of ontwerpen. Nog interessanter is de mogelijkheid om een zelfgemaakte foto op een doekje te laten afdrukken.

Een effen gekleurde doek kost €4,75, terwijl je voor een eigen ontwerp €5,75 betaalt. Wil je een eigen foto laten afdrukken, dan ben je €9,75 kwijt. Je afgedrukte foto moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen: zo moet hij een resolutie van minstens 2000 bij 1500 pixels hebben (of 23 bij 18 centimeter met 200 dpi) om scherp afgedrukt te worden. Je kunt alleen jpg-, gif- en png-bestanden gebruiken.

Een bestelde doek draagt wel altijd reclame met zich mee: de url van de winkel staat altijd in een hoek van de doek, ook als je een eigen foto gebruikt.

Bedrijven kunnen via Tabletdoekjes.nl ook in aantallen vanaf honderd stuks bestellen met bijvoorbeeld een logo of een eigen ontwerp hierop afgedrukt. Hiervoor moet je contact opnemen.

Je kunt natuurlijk ook een Smart Cover gebruiken om het scherm van de iPad 2 en derde generatie iPad vlekvrij te houden. De binnenkant van de cover maakt namelijk het scherm schoon wanneer deze is dichtgeklapt. Hierbij worden echter de naden van de cover overgeslagen en ontstaat er een streepeffect.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2012, 13:05
Categorie Accessoires
Onderwerp gele vlekken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.