Nieuwe iPad vanaf 20 april in twaalf extra landen

De nieuwe iPad is vanaf 20 april in 12 extra landen te koop. Op 27 april volgen nog eens 9 landen. Het gaat o.a. om Zuid-Korea, Sint-Maarten, India, Israël en Zuid-Afrika.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ipad 3 retinaDe nieuwe iPad is vanaf 20 april te koop in Zuid-Korea en elf andere landen. Ook Brunei, Cyprus, Dominicaanse Republiek, El Salvador, Guatemala, Kroatië, Maleisië, Panama, Sint-Maarten, Uruguay en Venezuela krijgen de mogelijkheid om de derde generatie iPad te verkopen. Een week later volgen nog eens negen landen: Colombia, Estland, India, Israël, Letland, Litouwen, Montenegro, Thailand en Zuid-Afrika. Apple noemt in het persbericht dat ze zojuist verstuurden expliciet Zuid-Korea, het thuisland van aartsrivaal (en productiepartner) Samsung.


De derde generatie iPad is sinds 23 maart in Nederland en België te koop. Hoewel Apple nog geen officiële cijfers naar buiten heeft gebracht, lijkt de tablet goed te verkopen. Behalve in de Apple Store in Amsterdam is de iPad ook verkrijgbaar bij lokale winkeliers en bij operators T-Mobile en Vodafone.

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 juli 2014 om 1:21
Onderwerp
Categorie
iDevices

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.