Ziggo Apple TV interne test

Ziggo GO voor Apple TV komt eraan: app wordt intern getest

Hij komt eraan: Ziggo GO voor de Apple TV. Het kabelbedrijf heeft bevestigd dat de interne test van de Ziggo-app voor Apple TV en Android TV is gestart. Een datum is nog niet bekend.

Afgelopen februari schreven we al dat Ziggo bezig is met de ontwikkeling van apps voor de twee meest gebruikte tv-platformen: Apple TV en Android TV. Daarna bleef het lange tijd stil, maar de kabelaanbieder blijkt inmiddels bezig te zijn met het testen van de app. Een releasedatum is nog niet bekend, vertelde een woordvoerder aan Totaal TV. “Zowel voor Apple TV als Android TV zijn we nu bezig met interne testen bij Liberty Global. Daarna volgen nog klanttesten. We kunnen nog geen concrete datum geven voor we live gaan”, aldus woordvoerder Erik van Doeselaar.

Dat iCulture-lezers erg zitten te wachten op een Ziggo Apple TV-app bleek wel uit de reacties op de onlangs verschenen apps van NPO Start en T-Mobile Thuis. “Nu Ziggo nog!” was een veelgehoorde reactie. In onze gids Televisiekijken op de Apple TV lees je wat de mogelijkheden zijn. Je kunt momenteel terecht bij NOS, NPO Start, NLZIET en T-Mobile Thuis. KPN lijkt nog geen plannen te hebben om een Apple TV-app te maken. De app van T-Mobile is ontstaan vanuit de inmiddels gestopte dienst KNIPPR.

Een Apple TV-app van Ziggo kan handig zijn omdat je nu nog bent aangewezen op AirPlay. Met een eigen app op de Apple TV kunnen klanten ook kijken op plekken waar geen coaxkabel ligt, bijvoorbeeld in de slaapkamer. Met Ziggo GO heb je toegang tot ruim honderd zenders, waarbij je voor bepaalde programma’s tot zeven dagen terug kunt kijken. Ziggo biedt via de app ook een video on demand-platform om films en series naar eigen keuze te bekijken. Momenteel is Ziggo Go beschikbaar op iPhone, iPad, laptop en desktop.

Tipgever: Johan, bedankt!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2018, 9:42
Bron Bron Totaal TV
Categorie Uncategorized
Onderwerpen apple tv, televisie, ziggo
Device Apple TV

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.