Archief voor 'televisie'

Samsung 2022 Micro LED tv

Deze televisies zijn geschikt voor AirPlay 2

In deze gids laten we zien welke televisies op dit moment geschikt zijn voor AirPlay 2. Met deze techniek kun je vanaf je iPhone of iPad direct muziek of video streamen naar je televisie, zonder tussenkomst van een ander apparaat.

Sony smart-tv met Apple TV-app.

Apple TV-app: dit moet je weten over Apple's TV-app

De TV-app is een app waarmee je naar films en series kunt kijken. Je vindt er de Originals van Apple TV+ de eigen streaming videodienst van Apple. Daarnaast vind je er iTunes-films en content van andere diensten. Welke opties heeft de TV-app en wat kun je ermee?

TV-hoek slimmer maken

Maak je tv-kamer slimmer met deze accessoires

Tijdens de wintermaanden brengen we wat meer tijd door rondom de televisie. Welke smart home-accessoires komen dan van pas? Wij hebben een paar suggesties op een rijtje gezet, waardoor je nog prettiger tv-kijkt.

Televisiekijken op iPhone en iPad met apps.

De beste apps voor tv-series bijhouden op je iPhone en iPad

Kijk je veel tv-series? Dan heb je een oplossing nodig om bij te houden welke tv-series en films je wilt kijken en al gezien hebt. Met deze apps voor tv-series kun je op de iPhone of iPad precies bijhouden welke tv-series je nog wilt kijken!

Hotelkamer deur.

Zo kijk je Vlaamse en Nederlandse tv-programma's op vakantie

Wil je in het buitenland, zowel binnen als buiten Europa, naar Nederlandse en/of Vlaamse tv kijken, dan zijn daarvoor meerdere opties. Gebruik je favoriete tv-app, BVN Live, een VPN of een softwaredienst. In deze tip leggen we uit wat de opties zijn.

TCL televisies Google TV, HomeKit en AirPlay

Nieuwe TCL televisies werken met AirPlay 2 en HomeKit

De nieuwste televisies van TCL zijn voortaan uitgerust met AirPlay 2 én HomeKit. Het bedrijf heeft de complete line-up voor Europa aangepast. De televisies draaien op het Google TV-platform en hebben ingebouwde Chromecast, maar een flink aantal modellen heeft ook AirPlay 2 en HomeKit.

· 2 reacties