T-Mobile Apple TV-app.

T-Mobile brengt Apple TV-app uit voor televisiekijkers

T-Mobile heeft nu ook een Apple TV-app uitgebracht. Klanten die via T-Mobile televisiekijken, kunnen dat nu ook gewoon via de Apple TV-app doen. De app biedt zowel live kijken als een uitgebreide tv-gids.

T-Mobile Apple TV-app

T-Mobile kondigde eerder al aan dat ze hun TV Anywhere-app naar de Apple TV zouden brengen en vanaf nu is deze dan ook beschikbaar. De app komt voort uit het stopzetten van KNIPPR, de televisiedienst van T-Mobile waar iedereen zich voor kon aanmelden. De TV Anywhere-app is echter alleen geschikt als je al klant bent bij T-Mobile en via de provider televisiekijkt. De nieuwe Apple TV-app zal voor KNIPPR-gebruikers bekend voorkomen.

TV Anywhere op Apple TV

De nieuwe Apple TV-app van T-Mobile lijkt qua indeling en werking erg op de app van KNIPPR. Net als bij KNIPPR is de beeldkwaliteit in HD, ook van alle live-zenders van de NPO. Bovenaan de app vind je het menu met knoppen voor tv-kijken, de tv-gids of te zoeken naar een programma. Op de TV-kijken-pagina vind je de onlangs bekeken zenders en programma’s, maar je kan ook je favoriete zenders markeren. De tv-gids is net als bij KNIPPR het geval was ingedeeld in een verticale weergave per zender, in plaats van de horizontale weergave bij de NPO Start-app. De app is beschikbaar vanaf de Apple TV 4. Weet je niet welke Apple TV je hebt, check dan ons artikel met Apple TV-modellen.

TV-anywhere van T-Mobile.

Om TV Anywhere op de Apple TV te gebruiken moet je dus wel klant zijn bij T-Mobile Thuis. Was je voorheen klant van KNIPPR, dan kan je voor 1 september T-Mobile Thuis afsluiten zonder dat je activeringskosten van €30 hoeft te betalen. Je moet daarvoor contact opnemen met de klantenservice van T-Mobile en vermelden dat je voorheen KNIPPR-gebruiker was.

Het gaat ineens hard met het aanbod van Nederlandse Apple TV-apps voor televisiekijken. Eerder dit voorjaar verscheen de NLZiet-app voor de Apple TV en vorige week bracht de NPO een Apple TV-app uit. De enige partijen die nu nog ontbreken zijn Ziggo en KPN. Ziggo werkt aan een Apple TV-app, maar over een planning is nog weinig bekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juli 2018, 11:15
Categorie Apps
Onderwerpen t-mobile, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.